Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

1 червня – Міжнародний День захисту дітей

Дата: 02.06.2021 15:08
Кількість переглядів: 545

Вже традиційно прихід літа асоціюється із дитячим святом – Міжнародним Днем захисту дітей. Це не просто веселе свято для самих діток, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини, турбуватися про те, щоб діти росли здоровими і щасливими, мали можливість вчитися і займатися улюбленими справами.

         1 червня в Оратівській селищній територіальній громаді відбулося мистецьке свято «Хай сонцю і квітам всміхаються діти!», приурочене до Міжнародного дня захисту дітей. На свято завітали дитячі делегаціїї з усіх шкіл громади, адже це було перше свято такого рівня у складі об’єднаної територіальної громади.

         Свято розпочалося урочистою ходою делегацій з прапором України та символічною квіткою єднання центральною площею селища. Разом з вчителями, а наймолодші жителі громади – разом з батьками  пройшли колоною до центрального стадіону селища, де і відбувалося саме свято.

         На святкове дійство завітали Оратівський селищний голова Галина Лошак та заступник селищного голови Сергій Сливка. «Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок суспільства і держави. Діти – наше майбутнє, а значить і майбутнє нашої громади і всієї України», - зазначила у вітальному слові Галина Лошак. Також очільниця громади побажала дітям яскравих та незабутніх вражень під час літнього відпочинку, щасливих років дитинства і чистого і мирного неба.

         Грамотами Оратівської селищної ради були нагороджені кращі учні, які показали високі досягнення у навчанні, спортивних та культурних заходах. А також переможці Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів і змагань. Всі нагороджені сфотографувалися напам’ять з головою громади.

         Святковий настрій цього дня дарували присутнім вихованці Оратівського Центру культури та дозвілля, дитячої музичної школи, а також дитячих танцювальних колективів Оратівщини.

         Свято, звичайно, не обмежилося лише концертом. Паралельно із святковими дійствами, працювали різноманітні локації, на яких діти поринали у світ казок,  співали, танцювали, грали на музичних інструментах, приймали участь у  різноманітних цікавих конкурсах та спортивних змаганнях.

         Веселого та святкового настрою додали безкоштовні атракціони, які забезпечили наші спонсори, а це майже всі аграрії громади. Окрім того, безкоштовні електромобілі, солодку вату та попкорн забезпечила родина Виходзів.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь