Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

31 травня відбулася щотижнева нарада з керівниками структурних підрозділів селищної ради

Дата: 02.06.2021 14:05
Кількість переглядів: 480

В понеділок, 31 травня, в приміщенні зали засідань селищної ради відбулася щотижнева нарада з керівниками структурних підрозділів селищної ради.

Розпочалася нарада з аналізу підготовки до відзначення Міжнародного Дня захисту дітей на рівні громади. Селищний голова Г. В. Лошак коротко охарактеризувала план заходів, які напрацьовані оргкомітетом та повідомила, що фінансову підтримку для організації свята надали аграрії та підприємці територіальної громади.

       Разом з тим зауважила, що питання доцільності організації святкових заходів розглядалося на засіданні комісії селищної ради з питань надзвичайних ситуацій та техногенної безпеки, яка погодила проведення даного заходу.

       На черговому і підсумковому засіданні організаційного комітету ще раз будуть узгоджені та проаналізовані всі питання та рівень готовності до проведення свята.

       Головний лікар КНП «ЦПМСД» Галушка О.І. доповів про роботу мобільної бригади з вакцинації проти COVID – 19, яка на цьому тижні працювала в закладах освіти. Також Олег Іванович наголосив, що всі зареєстровані у додатку «Дія» бажаючі вакцинуватися, ближчим часом будуть теж щеплені.

       Головний лікар КНП «Оратівська лікарня планового лікування» Садик М.І. повідомив про те, що в зв’язку з ситуацією, що склалася в закладі, медичні працівники переведені на 0,5 ставки. Це тимчасова міра, але вкрай необхідна. На даний час всі зусилля спрямовуються на внесення даних в електронну систему, щоб в подальшому стабілізувати ситуацію.

       Начальник відділу освіти, молоді та спорту Барановський Ф.Ф. інформував про готовність до завершення навчального року в освітніх закладах територіальної громади. В зв’язку з тим, що цього року літні оздоровчі табори функціонувати не будуть, а також не буде державної підсумкової атестації, вже можна розпочинати ремонтні роботи. Є проблеми з ремонтом автобусів, тому що на це потрібні великі кошти.

      Селищний голова Г. Лошак підняла перед начальником відділу освіти питання функціонування дитячих садків. Є сигнали про те, що деякі ДНЗ відвідують лише по декілька дітей, а продукти списуються на всіх. А тому необхідно провести перевірку всіх закладів дошкільної освіти та зробити певні висновки. Бюджет громади не може фінансувати такі заклади, як і не може бути безконтрольність у цій сфері.

      Начальник Оратівської ДПІ ГУ ДФС у Вінницькій області Дмитрик Л.В. наголосила на необхідності співпраці з старостами та діловодами в плані повідомлення фізичних осіб про сплату земельного податку. Разом з тим Любов Вікторівна зауважила, що немає конкретної відповіді на питання  щодо можливості оприлюднення інформації по сплаті заробітної плати та офіційному працевлаштуванню працівників агроформувань.

     Директор Оратівського центру соціальних служб Прилуцька Т.Л. черговий раз наголосила, що при центрі соціальних служб створюється консультаційна служба з протидії насильству, а для забезпечення його функціонування в штатному розписі має бути посада юриста. Тому необхідно вносити зміни до штатного розпису.

     На завершення роботи наради селищний голова ще раз наголосила на відповідальному відношенні всіх структурних підрозділів селищної ради до виконання покладених на них обов’язків, а також на відповідальності за дотримання законодавства.

Фото без описуФото без описуФото без опису

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь