Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15.02.2021 відбулась нарада при селищному голові

Дата: 16.02.2021 16:36
Кількість переглядів: 299

У понеділок, 15 лютого 2021 року, відбулась нарада при селищному голові. На нараду були запрошені керівники усіх структурних підрозділів селищної ради. В ході обговорення питань життєдіяльності громади було розглянуто багато питань.  Було акцентовано увагу на необхідності мобілізувати зусилля для подолання наслідків негоди. Разом із тим розглянуто такі питання:

Садик М.І., головний лікар Оратівської ЦРЛ, повідомив, що за попередній тиждень не виявлено жодного випадку вірусних пневмоній. Було обговорено питання покращення умов перебування хворих в Оратівській ЦРЛ та питання температурного режиму в стаціонарних відділеннях.

Галушка О.І., головний лікар Оратівського ЦПМСД розповів про зміни в порядку вакцинації від COVID-19 та проведення проби Манту в школах.

Начальник ДПРЧ №25 Кружільний Р.М. акцентував увагу на випадках надзвичайних ситуацій, що відбулися в межах громади за останній тиждень та про їх вирішення.

Начальник комунгоспу Панасюк Н.С. прозвітувала про прочищення та посипання доріг піщано-соляною сумішшю.

Керівник фінансового відділу Голдун В.С. та головний бухгалтер селищної ради Созда Г.В. розяснили ситуацію з оплатою орендної плати а використання держаних земель, а також ситуацію з вивільненням працівників сільських рад та клубних закладів у звязку із децентралізацією.

З начальником ЦНАПу  Патик Л.С. було обговорено питання доступності послуг для населення та покращення стану обслуговування в ЦНАПі.

Селищний голова Г.В. Лошак подякувала усім аграріям нашої громади, котрі долучилися до допомоги в прочищенні доріг кожного населеного пункту громади.

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь