Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Орендне підприємство санаторій « Червона калина » запрошуєна реабілітаційне лікування

Дата: 17.12.2020 09:20
Кількість переглядів: 316

Орендне підприємство санаторій

 

“ЧЕРВОНА КАЛИНА”

    Орендне підприємство санаторій « Червона калина », який знаходиться у мальовничому куточку Полісся, і є  потужною  оздоровчою та реабілітаційною базою,  від 26 листопада 2020 року відновив прийом на реабілітаційне лікування застрахованих осіб та членів їх сімей та санаторно – курортне лікування потерпілих від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань ,  згідно Закону України « Про внесення змін до підпункту 2 пункту 5  розділу ІІ  « Прикінцеві положення » Закону України  « Про внесення змін до Закону України   « Про державний бюджет України на 2020 рік »» №  941-ІХ, прийнятий Верховною Радою України  03. 11. 2020 року.

  Санаторій  спеціалізується на наданні лікувальних послуг по наступних лікувальних напрямках:  захворювання опорно – рухового апарату,  захворювання  органів травлення,  серцево – судинної , нервової ,  дихальної системи.  Відкриті  та функціонують реабілітаційні відділення за профілями:

  1. Кардіо-пульмонарна реабілітація:  підгострий період інфаркту міокарда ( після оперативних втручань на судинах серця або без них ), стан після пролікованої нестабільної стенокардії             ( після оперативних втручань на судинах серця або без них ) , підгострий період після операцій на серці.
  2. Кардіо-пульмонарна реабілітація:  підгострий  період захворювань легень , підгострий період після операцій на легенях, у тому числі з приводу гнійних процесів нетуберкульозного характеру.
  3. Соматична реабілітація : підгострий період  після оперативних втручань  на органах травлення.

   Повідомляєио, що готові приймати на оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, віднесених до категорії 1; осіб з інвалідністю загального захворювання всіх груп інвалідності, учасників бойових дій АТО, осіб з інвалідністю внаслідок війни.

 

  У санаторії « Червона калина » широко  представлений асортимент  як традиційних, класичних лікувальних і діагностичних методик, так і нетрадиційних методів . Це бальнеотерапія ( йодобромні, скипідарні, бішофітні, сухі вуглекислі, хвойні, ароматичні ванни), гідротерапія  ( душ Шарко, висхідний, циркулярний  душ, підводний душ – масаж, гідрокеінезотерапія в басейні з мінеральною водою, лікувально – плавальний басейн). Розроблені  методики електролікування ( електрофорез, ампліпульс, магніт, лазер, магнітолазер, ультразвук ), світлолікування пайєр – світлом, методики пелоїдотерапії,  пресотерапії, лікувальні масажі, ЛФК. Серед нетрадиційних та народних методів  лікування – фітотерапія, гірудотерапія, спелеотерапія, терапія фіш – спа та ін. На території оздоровниці є лікувальна пасіка, де впроваджені методики апітерапії:  вуликолежанка,  дихання вуликовим повітрям, апімасаж, апітоксинотерапія та ін.

    Для забезпечення якісного лікувально – оздоровчого процесу тут сформований високопрофесійний колектив. Серед лікарського складу – Заслужений лікар України, кандидат медичних наук, лікарі вищої та першої кваліфікаційної категорії, фаховий штат середнього медперсоналу.

       Згідно Протоколу № 40 позачергового засідання Комісії  з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненської області від 10. 07. 2020 року, нам надано дозвіл на лікування пацієнтів лише при наявності негативного результату дослідження на COVID -19, проведеного методом ПЛР або ІФА Ig М, проведеного в період не більше трьох календарних днів до дати прибуття та початку  лікування в оздоровниці.

   Запевняємо, що в санаторії забезпечено дотримання всіх санітарних та протиепідеміологічних вимог , з метою запобігання поширення на території  України гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої коронавірусом  SARS –CоV-2.

 

35318, вул. Лісова, 1, с. Жобрин,                                               Рах. UA 68 333391 00000 26006248194001

Рівненський район, Рівненська область                                 в РФ ПАТ «ПРИВАТБАНК»

тел./факс (0362) 618-454, 61 -84-99,                                            МФО 333391

тел.           (0362) 618-580, 618-480                                               ЄДРПОУ 21082717

E-mail: [email protected]                                             ІПН 210827117124

                                                                                                              № свід. 24733131

 

PRICE ЦІНА

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь