Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, із перервою у 6 днів 1 сесія селищної ради продовжила роботу

Дата: 04.12.2020 14:25
Кількість переглядів: 225

Але, щоб продовжити роботу 1 сесії була проведена певна організаційна робота. Розпорядженням Оратівського селищного голови Лошак Г. В. була сформована робоча група із числа депутатів селищної ради – представників різних політичних сил, що здобули перемогу на виборах 25 жовтня та повноваження яких визнані рішенням першої сесії ради, працівників апарату селищної ради та її виконавчих органів. Були напрацьовані і в деякій мірі узгоджені проєкти рішень із трьох питань порядку денного:

1. Про обрання секретаря Оратівської селищної ради.

2. Про постійні комісії Оратівської селищної ради.

3.  Про оплату праці Оратівського селищного голови.   

На початку сесії ради селищним головою були зачитані заяви  депутатівпро створення 2 депутатських груп. Одна від політичної партії «За майбутнє» та частини політичної партії «Слуга народу», інша від – політичної партії «Європейська стратегія Гройсмана». Після цього депутати приступили до розгляду питань порядку денного.

Першим розглядали питання щодо обрання секретаря селищної ради. Оратівський селищний голова використала своє право і внесла пропозицію обрати секретарем селищної ради Ларіонову Лесю Володимирівну. Із 26 депутатів селищної ради та Оратівського селищного голови, що взяли участь у голосуванні, 14 проголосували за внесену кандидатуру, а потім поіменним голосуванням одноголосно прийняли  рішення про її обрання на цю посаду. 

Щиро вітаємо Лесю Володимирівну із обранням на цю відповідальну посаду.

Наступним питанням порядку денного було питання щодо постійних комісій селищної ради. Всього було утворено 5 постійних комісій:

1. Постійна комісія з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту (голова Новодворський В. М.).

2.  Постійна комісія з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова Сливка с. А.).

3.  Постійна комісія з питань земельних відносин, природокористування,

планування території, будівництва, архітектури, охорони історичних пам’яток та благоустрою Царук С. О.).

4. Постійна комісія з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (Шевчук С. О).

5.  Постійна комісія з гуманітарних питань (голова Дубінецька М.В.).

Депутати до складу комісій обирались за їх особистою згодою.

При розгляді Положення про постійні комісії селищної ради депутатом Кириленко Г. В. була внесена пропозиція перенести його затвердження на наступну сесію ради. Але у разі прийняття такого рішення була б заблокована вся робота ради та виконавчих органів упродовж грудня цього та січня наступного років. Однак, радою усе ж таки було прийняте рішення щодо постійних комісій в цілому. На своїх засіданнях постійні комісії, упродовж найближчих днів мають опрацювати Положення про комісії і внести свої пропозиції на розгляд наступної сесії селищної ради.

 

Депутати прийняли рішення щодо оплати праці Оратівського селищного голови Лошак Г. В., яка має складатись із 50% набавки за виконання особливо важливої роботи, надбавок за ранг та за стаж роботи. Дозволили також депутати ради виплачувати селищному голові щорічні матеріальні допомоги на оздоровлення та вирішення соціально-побутових питань.

 

На сесії депутат Кириленко В. О. оголосив депутатський запит до Оратівського селищного голови щодо передачі-приймання об’єктів комунальної власності із спільної власності територіальних громад району до власності Оратівської селищної територіальної громади.

 

У роботі сесії взяли участь 26 депутатів селищної ради, або 100% від усього складу.

 

По завершенню розгляду питань, що були внесені та розглянуті на цьому пленарному засіданні селищної ради, Оратівський селищний голова оголосила про його закриття.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь