Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергове засідання виконавчого комітету і позачергова сесія ради відбулись в один день

Дата: 30.09.2020 09:27
Кількість переглядів: 305

Насиченим, виявився вівторок, 29 вересня 2020 року.  Цього дня відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради на розгляд, якого винесено ряд важливих питань.

Найперше, на спільному із комісією ТЕБ І НС, засіданні розглянуто звернення державного підприємства «Дирекція пересувних циркових колективів України» про надання дозволу на проведення циркової вистави в смт Оратів. Зважаючи на карантинні заходи та з метою недопущення поширення вірусного захворювання в межах громади та району у клопотанні адміністрації цирку було  відмовлено.

Виконавчий комітет селищної ради не погодив поданий на затвердження тариф на теплову енергію, що надається ТОВ «Укртепло-Вінниця» Оратівському неприбутковому комунальному закладу «Оратівська ЦРЛ» вважаючи його завищеним. Прийнято рішення –  адміністрації ЦРЛ разом із надавачем послуг ще раз проаналізувати складові тарифу і віднайти можливості до його зниження. Наступний розгляд цього питання буде винесено на засідання виконавчого комітету селищної ради 06 жовтня 2020 року.

Виконавчий комітет своїм рішенням затвердив склад експертної групи та координаційної ради конкурсу «Бюджет громадських ініціатив».

На виконання 40 сесії селищної ради та зважаючи на серйозні проблеми із постачанням питної води в смт Оратів та с. Оратівка прийнято рішення щодо розробки проєктно-кошторисної документації на будівництво артезіанських свердловин по вул. Шкільна в Оратові та вул. Миру в Оратівці.

Окрім цих, розглянуто ще ряд питань порядку денного щодо заяв від юридичних та фізичних осіб.

Із усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення.

О 14 годині в приміщенні Оратівської дитячої музичної школи розпочала роботу позачергова 41 сесія селищної ради. Її скликання було зумовлено початком бюджетного процесу на 2021 рік. Зважаючи на це, депутати прийняли рішення утворити у складі виконавчих органів селищної ради управління фінансів в кількості 5 штатних осіб. Найближчим часом селищна рада оголосить конкурс на зайняття вакантних посаду у новоутвореному виконавчому органі – управлінні фінансів.

А тим часом розпочалась підготовка до складання одного із найважливіших документів ОТГ – бюджету на 2021 рік. Для цього розпорядженням Оратівського селищного голови створена відповідна робоча група, яка має напрацювати і подати  на затвердження ради  проєкт бюджету громади до 25 грудня поточного року.

На сесії ради також розглянуті заяви громадян на надання матеріальної допомоги та із земельних питань, по яких прийняті відповідні рішення. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь