Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На об’єктах будівництва ОТГ

Дата: 15.09.2020 10:18
Кількість переглядів: 573

Сьогодні на трьох об’єктах селищної об’єднаної територіальної громади ведуться ремонтні роботи за рахунок співфінансування із бюджету селищної об’єднаної територіальної громади. Оратівський селищний голова Ігор Барський та голова Оратівської районної державної адміністрації Олег Чугункін побували на цих об’єктах, ознайомились із ходом робіт.  

Перший об’єкт – дорога С-02-15-27 «Оратівка-Угарове». Тут, в с. Оратівка  проводиться ремонт дорожнього полотна  на ділянці 350 м.  Шляховики, вже заасфальтували  250 погонних метри дороги, решта, 100 – будуть відремонтовані упродовж найближчих днів. Фінансування ремонтних робіт здійснюється із державного дорожнього фонду в сумі 800,0 тис. грн та селищного бюджету в сумі 120,0 тис. грн.

Другий об’єкт – під’їзна дорога до опорного навчального закладу ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Оратів. Упродовж декількох днів підрядною організацією здійснювались підготовчі роботи, а сьогодні проводиться укладка асфальтного покриття. Дорога  прокладена до центральної алеї парку культури і відпочинку ім. Т. Г. Шевченка, яку теж нещодавно відремонтували і вона забезпечує безпечний під’їзд до селищного навчального закладу та створює належну   пішохідну доступність до відпочинкової зони парку.

Проєкт щодо капітального ремонту зазначеної дороги був підготовлений селищною радою та поданий на конкурсний відбір комісії обласної державної адміністрації. За результатами конкурсу він був визнаний таким, що підлягає до фінансування із державного бюджету. Загальна вартість капітального ремонту дороги становить 489 тис. грн, із них 50% коштів буде профінансовано із державного дорожнього фонду та 50% – із селищного бюджету ОТГ.

 

Третій об’єкт – Центр надання адміністративних послуг Оратівської селищної ради. На сьогодні тут завершені всі внутрішні роботи та проводиться будівництво пандусу. На ремонтні роботи станом на цей день витрачено 914,2 тис. грн, в тому числі 519,3 тис. грн із селищного, 188,2 тис. грн із обласного, 106,7 тис. грн із сільських бюджетів та 100 тис. грн – коштів суб’єктів господарювання.

На всіх об’єктах роботи виконуються відповідно до розроблених проєктно-кошторисних документацій із належною якістю та у встановлені терміни.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь