Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Депутати затвердили звіт про річне виконання бюджету та розглянули інші питання

Дата: 16.02.2018 16:11
Кількість переглядів: 533

Одинадцята сесія   селищної ради,  що відбулась 15 лютого розглянула ряд важливих питань життєдіяльності територіальної громади.

Про річне виконання бюджету селищної ради проінформувала начальник відділу фінансового обліку, звітності та господарського забезпечення – головний бухгалтер селищної ради  Г. Созда. За її словами  бюджет об’єднаної територіальної громади за власними і закріпленими доходами загального фонду   виконано на 104,94 %.  Фактичні надходження становили  19361,8 тис. грн., що на 1551,3 тис. грн. більше запланованого. В порівнянні з  2016 роком надходження збільшились на 5192,3 тис. грн. або на 36,6%.

Надходження по спеціальному фонду селищного бюджету до уточнених призначень на 2017 рік виконано на 117,09%, при уточненому плані   722,4 тис. грн., фактично надійшло 845,9 тис. грн. У порівнянні із 2017 роком  надходження збільшились на 376,8 тис. грн.

Враховуючи субвенції із державного, обласного, районного бюджетів доходи  селищного бюджету  у 2017 році становили 36631,4 тис. грн., видатки 35603,5 тис. грн.

Рішенням ради було затверджений річний звіт про виконання бюджету за 2017 рік по доходах і видатках у зазначених цифрах.

Іншим рішенням ради було внесено зміни до рішення 10 сесії селищної ради 8 скликання від 21 грудня 2017 року «Про бюджет Оратівської селищної ради об’єднаної територіальної громади на 2018 рік». Ці зміни стосувалися  фінансового забезпечення діяльності закладів освіти, культури, реалізації заходів із соціально-економічного розвитку територій, благоустрою населених пунктів, утримання та розвитку дорожньої інфраструктури.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради С. Герасик поінформував депутатів про необхідність внесення змін до програми організації харчування в закладах освіти. Депутати їх підтримали і затвердили програму у новій редакції.

Одноголосно депутати підтримали Цільову програму роботи із обдарованою молоддю на 2018-2022 роки.

Оратівський селищний голова І. Барський поінформував присутніх про реформування медицини і  запропонував підтримати рішення  постійної комісії селищної ради з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізичної культури та соціального захисту селищної ради щодо делегування депутата Возного М. М. до складу громадської ради Північного госпітального округу Вінницької області.

Наступним блоком були  питання пов’язані із  землекористуванням,  наданням матеріальної допомоги окремим громадянам.  По кожному із цих питань були прийняті відповідні рішення.

Докладно із рішеннями 11 сесії можна ознайомитись на офіційному сайті селищної ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь