Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сергій Борзов: Оратівська школа повністю готова до нового навчального року

Дата: 28.08.2020 10:05
Кількість переглядів: 843

Учні початкової школи в Оратові новий навчальний рік розпочнуть з 1 вересня в оновленій будівлі, яку відремонтували в рамках програми «Великого будівництва».

У цьому сьогодні переконався голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов, перебуваючи з робочим візитом в Оратівському районі.

Початкова школа розміщена в будівлі, яка зведена в 1892 році, як будинок поміщика Михайла Вороновича і є пам’яткою архітектури. Зараз це сучасний заклад освіти, в якому навчається 226 дітей, з Оратова та навколишніх сіл.

«Ремонт школи є прикладом ефективного використання громадою державних коштів для забезпечення комфортного освітнього простору та піклування про дітей. При проведенні ремонтних робіт враховані потреби дітей з інвалідністю, що важливо для розвитку доступного освітнього середовища.

В цьому році для навчального закладу також запланована закупівля нового шкільного автобуса та обладнання для харчоблоку шкільної їдальні. Державні кошти на це виділено», - зауважив Сергій Борзов.

Проект капітального ремонту будівлі початкової школи І-ІІІ ступенів в смт. Оратів із впровадженням енергозберігаючих технологій увійшов до переліку 15 об’єктів Державної програми «Велике будівництво», які реалізовуються на Вінниччині.

Загальна кошторисна вартість капітального ремонту будівництва склала 4,804 млн гривень.Так, з Державного фонду регіонального розвитку України було виділено 3,5 млн грн, а Оратівська селищна рада надала 1,3 млн грн для цього об’єкта.

Оглянувши навчальний заклад, очільник області підсумував: «Можу з впевненістю сказати, що на сьогодні приміщення повністю готове до початку нового навчального року!»

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь