Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОРАТІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ОГОЛОШУЄ  КОНКУРС «БЮДЖЕТ ГРОМАДСЬКИХ ІНІЦІАТИВ ОРАТІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ОБЄДНАНОЇ  ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ» ЩОДО РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТІВ У 2021 РОЦІ

Дата: 25.08.2020 14:35
Кількість переглядів: 704

 

      Оголошується конкурс «Бюджет громадських ініціатив Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади»( надалі – Бюджет громадських ініціатив).

Автором проєкту може бути фізична особа віком від 16 років, яка має активну громадянську позицію, хоче брати участь у розвитку громади та має цікаві ідеї , є жителем Оратівської  селищної об’єднаної територіальної громади.

Проєкти мають відповідати основним пріоритетам, які визначені Стратегічним планом розвитку Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2018-2025 роки, Програмою економічного і соціального розвитку Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020- 2022 роки та повинні бути спрямовані на поліпшення комфорту проживання мешканців громади та естетичного вигляду населених пунктів Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади, сприяти соціально- економічному, культурному і просторовому розвитку .

         Вимоги до проєктів зазначені в «Положенні про Бюджет громадських ініціатив Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади», яке розміщено на вебсайті за адресою:https:// www. orativska.gromada.org.ua.

Проєкти , які за результатами голосування , наберуть найбільшу кількість голосів , фінансуватимуться з бюджету ОТГ у 2021 році.

За обсягом фінансування  проєкти розподіляються на:

великі -  з обсягом фінансування від 80000 гривень до 280000 тисяч гривень;

малі  -  з обсягом фінансування до 80000 гривень.

Проєкти подаються відповідно до затвердженої Форми проєкту, що розміщена на  офіційному вебсайті Оратівської селищної ради:

  • електронною поштою у вигляді сканованого оригіналу документів на електронну адресу e-mail:orativsr@ukr.net  з поміткою «Бюджет громадських ініціатив»Оратівської ОТГ;

-    у паперовому вигляді за адресою: Оратівська селищна рада, вул. Паркова,14, смт Оратів, з поміткою «Бюджет громадських ініціатив» Оратівської ОТГ.

Від одного автора може надійти не більше одного великого та одного малого проєкту. Проєкти подаються з 25 серпня 2020 року до 23 вересня 2020 року.

        Виконавцями проектів - переможців        визначаються головні розпорядники коштів бюджету Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади, які здійснюватимуть контроль за реалізацією проєкту на будь-якому етапі.

Більш детальну інформацію можна знайти на вебсайті Оратівської селищної ради https:// www. orativska.gromada.org.ua.  у рубриці «Бюджет громадських ініціатив». Довідка за телефоном 2-13-64.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь