Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Оратові відреставрували пам’ятник

Дата: 11.08.2020 15:59
Кількість переглядів: 904

В селищі є особливе місце. Це місце де увічнена  пам’ять полеглих воїнів, що загинули під час визволення Оратова у боях 1944 року та пам’ять про воїнів-оратівчан, що віддали своє життя у боротьбі з фашизмом у період 1941-1945 років. Прийдешнє покоління із особливою турботою ставиться до пам’яті  про тих хто ціною власного життя забезпечив свободу і незалежність Батьківщини, хто здолав ненависного ворога та пришвидшив довгоочікувану Перемогу й приніс мир на землі.  Особлива турбота про це пам’ятне місце – зі сторони селищної ради. Щороку тут проводяться роботи із впорядкування місць поховання, здійснюється благоустрій та догляд за окремими скульптурами.  Ось і нещодавно в смт Оратів скульптури солдата-визволителя та жертовного хреста були відреставровані. Реставраційні роботи виконували скульптори  Оврахи –Андрій та Роман. Свого часу вони ж здійснювали ремонт цього та подібного  пам’ятника в селі Оратівка.

Память про полеглих у боях захисників Вітчизни безсмертна. Вона в пам’ятниках і обелісках, книгах, назві вулиць і площ... Наше та прийдешні покоління будуть завжди віддавати данину пам’яті, поваги та шани воїнам-героям.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь