Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стартує онлайн-фотоконкурс «Правова допомога поруч»

Дата: 21.07.2020 11:19
Кількість переглядів: 711

З 13 липня по 10 грудня 2020 року Координаційний центр з надання правової допомоги проводить онлайн-фотоконкурс «Правова допомога поруч».Взяти участь в конкурсі можуть як дорослі, так і діти (за умови згоди одного з батьків або законного представника).

«Темою конкурсних робіт є захист прав людини, рівний доступ до правосуддя та правової інформації, посилення правових можливостей і правової спроможності населення, право на  безоплатну правову допомогу», – зазначила заступниця Міністра юстиції Валерія Коломієць.

Фотоконкурс проводиться за п’ятьма номінаціями:

  • подія у системі БПД (світлини з правопросвітницького заходу);
  • портрет клієнта або працівника системи БПД;
  • правова допомога очима дітей (фотографія зроблена дитиною);
  • робота дистанційних та мобільних консультаційних пунктів доступу до БПД;
  • місце правових можливостей (фотографія зроблена в приміщеннях центрів з надання БВПД).

Фотоконкурс проводиться за трьома етапами.

I етап – приймання конкурсних робіт (фотографій). З 13 липня по 30 жовтня 2020 року необхідно зареєструватися на вебсайті фотоконкурсу за посиланнямhttp://photo-konkurs.legalaid.gov.ua, обрати одну з номінацій та завантажити на сайт не більше однієї світлини.

II етап – голосування, що триватиме до 29 листопада 2020 року. Щоб проголосувати за конкурсну роботупотрібно авторизуватися на вебсайті фотоконкурсу за посиланням http://photo-konkurs.legalaid.gov.uaчерез Gmail пошту.

 

На III етапі, що триватиме з 30 листопада до 10 грудня 2020 року, будуть визначені переможці, оголошені результати конкурсу та нагороджені переможці.

Детальніше про умови конкурсу можна дізнатися на сайті фотоконкурсу «Правова допомога поруч»http://photo-konkurs.legalaid.gov.ua

або на сайті системи БПДhttps://www.legalaid.gov.ua/novyny/ogoloshennya-pro-provedennya-onlajn-fotokonkursu-pravova-dopomoga-poruch/

Нагадаємо, що отримати безоплатну правову консультацію Ви можете звернувшись до відділу «Оратівське бюро правової допомоги» Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, яке працює з понеділка по п'ятницю з 08-00 до 17-00,  за адресою: Вінницька обл., Оратівський район, смт.Оратів, вул. Г. Майдану, 107  тел. (04330) 2-11-44.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь