Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Вінниччині зареєстровано 1500 випадків COVID – 19

Дата: 17.06.2020 11:06
Кількість переглядів: 767

Про загальну ситуацію в області щодо рівня захворюваності на COVID – 19 повідомив голова облдержадміністрації Владислав Скальський.

«За інформацією Вінницького обласного лабораторного Центру МОЗ України, в області з початку спостережень зареєстровано 2209 підозр на коронавірусну інфекцію. У 1500 випадках виявлений коронавірус, в тому числі у 122 дітей. Зокрема, COVID – 19 виявлено у 78 дітей з м.Вінниці, у чотирьох – з м.Гайсина. У Вінницькому та в Хмільницькому районах лабораторно підтверджено по 8 випадків захворювання на коронавірус серед дитячого населення,  в Жмеринському – 5, у Липовецькому – 4. У Тростянецькому та в Калинівському районах – по 3 випадки COVID – 19 серед дітей, у Барському – 2, а також по одному випадку в Козятинському, Літинському, Могилів-Подільському, Немирівському, Томашпільському, Крижопільському районах та у Чернівцях»,  - повідомив Владислав Скальський.

Загалом, лабораторно підтверджені випадки зареєстровані: у м. Вінниці – 866, у Вінницькому районі – 109, у Калинівському  та в Жмеринському районах –  по 83,у Хмільницькому – 63, у Могилів-Подільському – 31, у Тиврівському – 28, у Тростянецькому – 25, у Літинському – 23, у Погребищенському – 21, в Липовецькому і в Барському – по 20, у Козятинському – 19, в Крижопільському і в Гайсинському – по 15, у Немирівському – 14, в Томашпільському – 12.

По 8 випадків COVID - 19 зареєстровано в Іллінецькому та в Ямпільському районах області, по 6 – у Чернівецькому, Тульчинському, Мурованокуриловецькому та в Бершадському.

В Оратівському районі 5 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, у Ладижині – 4, у Шаргородському районі – 3, в Чечельницькому – 1.

«Всього на даний час в лабораторіях обласного Центру МОЗ України протестовано 27180 зразків матеріалів. У результаті досліджень в 1500 осіб був виявлений коронавірус, а в 25680 випадках результати досліджень були негативні», зазначив Владислав Скальський.

У вогнищах інфекції було обстежено 2209 осіб з підозрою на захворювання та 24941 контактних. Також з профілактичною метою було обстежено 30 осіб, які перебували в обсервації.

 «Для проведення досліджень методом полімеразної ланцюгової реакції закуплено та отримано по гуманітарній допомозі 455 наборів діагностичних тест-систем. На даний час в лабораторіях обласного лабораторного Центру в наявності діагностичні тест-системи для дослідження матеріалів методом полімеразної ланцюгової реакції на 12800 осіб», - розповів голова ОДА.

На жаль, в області 24 летальних випадки: 14 зареєстровано у м.Вінниці, 3 – у Вінницькому районі, 2 – в Калинівському, а також по одному випадку в Козятинському, Літинському, Хмільницькому, Жмеринському та в Чернівецькому районах області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь