Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

1236 випадків виявленого коронавірусу, 808 осіб одужали

Дата: 11.06.2020 14:25
Кількість переглядів: 495

На сьогодні в області одужали 808 осіб, в тому числі 58 дітей та 209 медичних працівників, що підтверджено негативними результатами повторних лабораторних досліджень.

За інформацією Вінницького обласного лабораторного Центру МОЗ України, в області з початку спостережень зареєстровано 1823 підозри на коронавірусну інфекцію. У 1236 випадках виявлений коронавірус, в тому числі у 103 дітей. Зокрема, COVID-19 виявлено у 68 дітей з м. Вінниці, у чотирьох – з м.Гайсина. У Вінницькому районі лабораторно підтверджено 6 випадків захворювання на коронавірус серед дитячого населення, в Липовецькому  і в Жмеринському – по 4, у Хмільницькому, Тростянецькому та Калинівському – по 3, у Барському районі – 2. По одному випадку COVID-19 серед дітей зафіксовано в Козятинському, Літинському, Могилів-Подільському, Немирівському, Томашпільському районах та в Чернівцях.

Загалом, лабораторно підтверджені випадки зареєстровані: у м. Вінниці – 721, в Калинівському районі – 81, у Вінницькому – 79, в Жмеринському – 65, у Хмільницькому – 36, в Могилів-Подільському – 28, у Тиврівському – 27, в Тростянецькому – 23, у Липовецькому – 20, в Барському – 19, у Літинському – 18, в Козятинському – 17, у Погребищенському – 16, в Гайсинському – 15, у Немирівському – 11, в Томашпільському – 11,  у Ямпільському – 7, в Іллінецькому – 7, у Чернівецькому – 6, в Тульчинському – 6, в Муровано-Куриловецькому – 5, в Оратівському – 5, у Бершадському – 4, у Крижопільському – 3, в Ладижині – 3, у Шаргородському районі – 2, у Чечельницькому – 1. 

Всього в лабораторіях обласного Центру МОЗ України протестовано 24453 зразки матеріалів. У результаті досліджень в 1236 осіб був виявлений коронавірус, а в 23217 випадках результати досліджень були негативні.

У вогнищах інфекції було обстежено 1823 особи з підозрою на захворювання, 22600 контактних. Також з профілактичною метою було обстежено 30 осіб, які перебували в обсервації.

Для проведення досліджень методом полімеразної ланцюгової реакції закуплено та отримано по гуманітарній допомозі 355 наборів діагностичних тест-систем. Наразі в лабораторіях обласного лабораторного Центру в наявності діагностичні тест-системи для дослідження матеріалів методом полімеразної ланцюгової реакції на 5500 осіб.

На жаль, в області 20 летальних випадків: 11 зареєстровано у м. Вінниці, 3 – у Вінницькому районі, 2 – в Калинівському, а також по одному випадку в Козятинському, Літинському, Хмільницькому та в Чернівецькому районах області.
 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь