Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заклади охорони здоров’я району отримали допомогу від компанії МХП

Дата: 10.04.2020 15:13
Кількість переглядів: 250

Сьогодні народний депутат України Олег Мейдич спільно з представниками компанії МХП та благодійного фонду «МХП – громаді» передали Оратівській центральній районній лікарні та районному центру первинної медико-санітарної допомоги засоби захисту від коронавірусу, а саме халати хірургічні (30 шт.), комплект одягу епідеміологічного (60 шт), бахіли високі (30 шт), маски распіратори Днепр-2 (300 шт). ефір скін-дезу (50 шт) та миючих засобів СМ-16 (60л) . Загалом компанія МХП виділила 15 мільйонів гривень на допомогу медичним закладам Вінниччини в боротьбі з пандемією небезпечного коронавірусу COVID-19. 

Як повідомив народний депутат України Олег Мейдич «Агроіндустріальний холдинг МХП є соціально відповідальною компанією, тому активно долучився до допомоги у подоланні пандемії коронавірусу в Україні. До загальнодержавного фонду вже перераховано 55 мільйонів гривень, додатково 15 мільйонів виділено для Вінницької області та 14 для Черкаської. Наразі через Благодійний фонд «МХП - Громаді» закуповуються апарати ШВЛ та засоби індивідуального захисту, які вже передаються лікарням».  

Голова райдержадміністрації Олег Чугункін подякував народному депутату за підтримку та повідомив про допомогу аграріїв району, за кошти яких закупили  медичним працівникам району  засоби індивідуального захисту: маски, респіратори, рукавички, бахіли, одноразові та багаторазові захисні костюми, захисні окуляри та щитки, а також дезінфікуючі засоби. Із медичного обладнання був придбаний безконтактний термометр.  В центральній районній лікарні наявні 4 апарати ШВЛ, вони не сучасного зразка , але в робочому стані. Для подачі кисню є 5 балонів, у разі необхідності в більшій кількості, то ще 15 будуть надані ТОВ «Агробуд». 

Як зазначають представники «МХП», - «Є бажання закупити все необхідне і одночасно, але є величезні складнощі з придбанням, адже сьогодні буквально увесь світ бореться з пандемією і медичне обладнання доводиться вишукувати всіма можливими і неможливими способами. Незважаючи на цю вкрай непросту ситуацію, завдяки професіоналізму команди холдингу, яка займається закупівлею необхідних засобів, перші замовлення уже доставлені, решта знаходяться у дорозі та найближчим часом будуть спрямовані до лікарень».

 

Зі сайту Оратівської РДА

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь