Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оратівська селищна рада продовжує співробітництво з шведською організацією NIRAS Sweden AB

Дата: 31.03.2020 13:51
Кількість переглядів: 246

      У рамках реалізації Програми «U-LEAD  з Європою» (Проект)  в частині модернізації Центру надання адміністративних послуг, який в подальшій своїй діяльності отримає  ширший спектр адміністративних послуг у форматі «єдиного вікна» без черг та візитів до кабінетів чиновників.

      31 березня 2020 року селищною радою підписано проект Угоди про подальше партнерство з Програмою «U-LEAD  з Європою».  Відповідно до Угоди сторони офіційно підтверджують наміри реалізації   Технічного завдання 4 Раунду  Програми.  Серед обов’язків та повноважень сторін Угоди визначальною умовою для поставок  Проектом матеріальних цінностей, а саме: меблів, комп’ютерної техніки, електронної системи керування, є забезпечення належного приміщення для ЦНАП. Проект залишає за собою право не постачати матеріальні цінності у разі неготовності приміщення для ЦНАП до 31.05.2020 року.  До того ж, Оратівська селищна рада зобов’язується, відповідно до Угоди, забезпечувати додаткові заходи з належного облаштування прибудинкової території ЦНАП, її благоустрою або інших окремих заходів з облаштування за рахунок власних коштів у період до закінчення модернізації ЦНАП або в інший визначений сторонами термін.

      На даний час у зв’язку з карантином призупинено ремонтні роботи у приміщенні ЦНАП ( І поверх адмінбудинку №2, що знаходиться по вул.. Героїв Майдану, 78, смт Оратів), які з часом будуть продовжені.  Заходів з облаштування прибудинкової території, зовнішнього ремонту приміщення чи інших належних додаткових робіт селищна рада не проводила з тієї причини, що будинок знаходиться у комунальній власності районної ради. 

Довідка. U-LEAD є міжнародною програмою, яка фінансується за рахунок донорської підтримки Європейського Союзу, зокрема його держав-членів Данії, Естонії, Німеччини, Польші та Швеції.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь