Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оратівська селищна рада продовжує співробітництво з шведською організацією NIRAS Sweden AB

Дата: 31.03.2020 13:51
Кількість переглядів: 253

      У рамках реалізації Програми «U-LEAD  з Європою» (Проект)  в частині модернізації Центру надання адміністративних послуг, який в подальшій своїй діяльності отримає  ширший спектр адміністративних послуг у форматі «єдиного вікна» без черг та візитів до кабінетів чиновників.

      31 березня 2020 року селищною радою підписано проект Угоди про подальше партнерство з Програмою «U-LEAD  з Європою».  Відповідно до Угоди сторони офіційно підтверджують наміри реалізації   Технічного завдання 4 Раунду  Програми.  Серед обов’язків та повноважень сторін Угоди визначальною умовою для поставок  Проектом матеріальних цінностей, а саме: меблів, комп’ютерної техніки, електронної системи керування, є забезпечення належного приміщення для ЦНАП. Проект залишає за собою право не постачати матеріальні цінності у разі неготовності приміщення для ЦНАП до 31.05.2020 року.  До того ж, Оратівська селищна рада зобов’язується, відповідно до Угоди, забезпечувати додаткові заходи з належного облаштування прибудинкової території ЦНАП, її благоустрою або інших окремих заходів з облаштування за рахунок власних коштів у період до закінчення модернізації ЦНАП або в інший визначений сторонами термін.

      На даний час у зв’язку з карантином призупинено ремонтні роботи у приміщенні ЦНАП ( І поверх адмінбудинку №2, що знаходиться по вул.. Героїв Майдану, 78, смт Оратів), які з часом будуть продовжені.  Заходів з облаштування прибудинкової території, зовнішнього ремонту приміщення чи інших належних додаткових робіт селищна рада не проводила з тієї причини, що будинок знаходиться у комунальній власності районної ради. 

Довідка. U-LEAD є міжнародною програмою, яка фінансується за рахунок донорської підтримки Європейського Союзу, зокрема його держав-членів Данії, Естонії, Німеччини, Польші та Швеції.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь