Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оперативна інформація

Дата: 20.03.2020 16:39
Кількість переглядів: 223

 

У Оратівській ОТГ проводяться заходи направлені запобіганню поширенню коронавірусу. Зокрема, працювати дозволено лише продуктовим магазинам, магазинам побутової хімії, аптекам, АЗС та банкам. У загальноосвітніх закладах провадиться дистанційне навчання. Хоча можна спостерігати скупчення дітей на дитячих майданчиках. Тому  батькам варто  спостерігайте за дітьми на вулицях, адже  це карантин, а не канікули.

17 березня Кабінет Міністрів України прийняв рішення щодо обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусної інфекції. Тож з 18 березня припинені на усій території нашої держави регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автобусним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні. Це стосується й Оратівської громади.  

Запроваджено адміністративну відповідальність за порушення правил карантину – штраф для громадян: від 17 тис. грн до 34 тис. грн., штраф для посадових осіб: від 34 тис. грн до 170 тис. грн. Існуюча кримінальна відповідальність за порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням: штраф зросте з 1 700 грн до 17 000 – 51 000 грн, також можливим є арешт до 6 місяців, обмеження волі до 3 років, позбавлення волі до 3 років, а якщо такі дії спричинили загибель людей – позбавленням волі на 5-8 років.

Станом на  20 березня в Оратівській ОТГ жодного випадку захворювання на коронавірус не зафіксовано. Тому не слід поширювати чутки та не панікувати! Бережіть себе та своїх близьких!

 

 

Станом на 10:00 20 березня в Україні 26 лабораторно підтверджених випадків  COVID-19, з них 3 летальні. Коронавірусна хвороба зафіксована:

  • Чернівецька область - 15 випадків (1 летальний)
  • Житомирська область - 2 випадки (1 летальний)
  • Київська область - 2 випадки
  • Донецька область - 1 випадок
  • Дніпропетровська область - 2 випадки
  • Івано-Франківська область - 1 випадок (летальний)
  • м. Київ - 3 випадки

Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь