Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оперативна інформація

Дата: 20.03.2020 16:39
Кількість переглядів: 231

 

У Оратівській ОТГ проводяться заходи направлені запобіганню поширенню коронавірусу. Зокрема, працювати дозволено лише продуктовим магазинам, магазинам побутової хімії, аптекам, АЗС та банкам. У загальноосвітніх закладах провадиться дистанційне навчання. Хоча можна спостерігати скупчення дітей на дитячих майданчиках. Тому  батькам варто  спостерігайте за дітьми на вулицях, адже  це карантин, а не канікули.

17 березня Кабінет Міністрів України прийняв рішення щодо обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусної інфекції. Тож з 18 березня припинені на усій території нашої держави регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автобусним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні. Це стосується й Оратівської громади.  

Запроваджено адміністративну відповідальність за порушення правил карантину – штраф для громадян: від 17 тис. грн до 34 тис. грн., штраф для посадових осіб: від 34 тис. грн до 170 тис. грн. Існуюча кримінальна відповідальність за порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням: штраф зросте з 1 700 грн до 17 000 – 51 000 грн, також можливим є арешт до 6 місяців, обмеження волі до 3 років, позбавлення волі до 3 років, а якщо такі дії спричинили загибель людей – позбавленням волі на 5-8 років.

Станом на  20 березня в Оратівській ОТГ жодного випадку захворювання на коронавірус не зафіксовано. Тому не слід поширювати чутки та не панікувати! Бережіть себе та своїх близьких!

 

 

Станом на 10:00 20 березня в Україні 26 лабораторно підтверджених випадків  COVID-19, з них 3 летальні. Коронавірусна хвороба зафіксована:

  • Чернівецька область - 15 випадків (1 летальний)
  • Житомирська область - 2 випадки (1 летальний)
  • Київська область - 2 випадки
  • Донецька область - 1 випадок
  • Дніпропетровська область - 2 випадки
  • Івано-Франківська область - 1 випадок (летальний)
  • м. Київ - 3 випадки

Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь