Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З любов’ю до жінок!

Дата: 06.03.2020 16:51
Кількість переглядів: 337

Вже стало традицією весну розпочинати святом краси, святом усіх жінок. Оратівська селищна об’єднана територіальна громада не є винятком і на її території заплановано ряд тематичних концертів.

Зокрема, 5 березня 2020 року   у концертній залі Оратівської дитячої музичної школи було проведено святковий концерт «З любов’ю до жінок!». Організаторами свята стали відділ освіти, культури, молоді та спорту Оратівської селищної ради та Оратівський селищний Будинок культури. Концертну програму та святковий настрій присутнім на святі створювали вихованці Дитячої музичної школи, театральної студії Оратівського селищного Будинку культури, зразкового хореографічного колективу «Веселкова мрія» Оратівського районного Будинку культури, а також Петро Сидоренко, Богдана Тодоровська, Василь Підгурський, Ян Новодворський, Інна Олофінська.

З вітальними словами до присутніх жінок звернувся Оратівський селищний голова І. І. Барський, бажаючи всім міцного здоров’я,земного щастя, святкового настрою. За сумлінну працю, професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди Міжнародного жіночого Дня 8 Березня були нагороджені кращі представниці жіноцтва установ громади.

Працівниками Публічної бібліотеки Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади для присутніх на святі було організовано книжкову виставку «Жінка… Немає милішого слова. Ти ж бо життя і творіння основа». Оформленням концертної зали займалися працівники Оратівського селищного Будинку дитячої творчості.

Концерт пройшов у теплій святковій атмосфері, адже присвячувався жінці, яка  як і весна, зігріває душі та благословляє світ на добро.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь