Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підведено підсумки змагань з шашок

Дата: 06.03.2020 10:10
Кількість переглядів: 149

4 березня 2020 року підведено підсумки змагань з шашок, що проводилися з 5 грудня 2019 року по 4 березня 2020 року, згідно положення відділу освіти, культури, молоді та спорту Оратівської селищної ради «Про проведення класифікаційних змагань з шашок». У змаганнях взяли участь усі учні 2-А класу Оратівської ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Оратів. Змагання  проводилися за круговими системами, як серед юнаків (13 учасників), так і серед дівчат (10 учасників), керівником шахово-шашкового гуртка селищного Будинку дитячої творчості Солоненком І.Д. та класним керівником 2-А класу Жаглюком В.А.

За підсумками змагань серед юнаків І місце зайняв Атаманський Олександр (11 очок), ІІ – Головащенко Владислав (10,5 очок), ІІІ –Кулько Віталій (10 очок). Успішно також зіграли Волинець Єгор (9 очок) і Маслянко Артем (8 очок). Відповідно класифікаційних норм кожен з них виконав нормативи другого юнацького розряду.

 Серед дівчат за підсумками змагання І місце виборола Гончарук Тетяна (9 очок), ІІ – Романюк Дарина (8 очок), ІІІ – Олофінська Софія (6 очок). Відповідно класифікаційних норм другий юнацький розряд присвоюєно  за зайняте І  місце Гончарук Тетяні.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь