Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася презентація персональної виставки

Дата: 04.03.2020 14:04
Кількість переглядів: 194

Вже доброю традицією стало проведення в стінах Оратівського краєзнавчого музею персональних виставок робіт талановитих людей Оратівщини.

03.03.2020 року  відбулося відкриття першої  персональної виставки жительки смт Оратів Ірини Мельник під назвою « Щасливу жінку. Хто її збагне?».

Мельник Ірина Анатоліївна – чудова жінка, мати двох прекрасних доньок, майстриня з «золотими руками». Народилася  в с.Лопатинка Оратівського району. Ще з малечку проявила хист до вишивки хрестиком, цей дар їй дістався у спадок від бабусі.

Переступивши поріг виставкової зали потрапляєш у світ краси та затишку, створений ніжними, тендітними, жіночими руками. Основну увагу привертають ікони та картини вишиті хрестиком, бісером, в’язані гачком серветки, одяг, м’які іграшки.  Усе яскраве і різнокольорове, приваблює погляд і викликає захоплення. Кожен виріб є оригінальним і вишуканим. І це далеко не все із творчої скрині майстрині.

На даний час Ірина Анатоліївна працює в Оратівському Будинку дитячої творчості керівником гуртка «в’язання гачком». На своїх заняттях вона залучає гуртківців до активної праці, прививає любов до народної творчості, культури, збагачує духовний світ дітей, навчає їх розуміти прекрасне.

Презентація пройшла у надзвичайно теплій та дружній атмосфері. Ірині Анатоліївні було сказано багато приємних та щирих слів подяки за творіння такої краси, які звучали з вуст селищного голови І.Барського, заступника  селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради     Г. Колонюк, колег по роботі, запрошених на захід учнів. Прекрасним музичним оформленням заходу стали музичні композиції у виконанні донечки Ульянки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь