Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ ініціативної групи з підготовки проведення установчих зборів Молодіжної ради при Оратівській селищній раді

Дата: 25.02.2020 15:18
Кількість переглядів: 120

 

Установчі збори з формування складу Молодіжної ради при Оратівській селищній раді  відбудуться  3 квітня  2020 року  в актовій залі приміщення Оратівської дитячої музичної школи (вул. Паркова, 12, смтОратів). 

Початок зборів о 15.00.

 

Молодіжна рада при Оратівській селищній раді як постійно діючий консультативно-дорадчий орган утворюється на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року № 1198  «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи»,  рішення Оратівської селищної ради від 20 лютого 2020 року «Про створення Молодіжної ради при Оратівській селищній раді»   для забезпечення реалізації молодіжної політики у Оратівській селищній об’єднаній територіальній громаді, створення системи молодіжного самоврядування в ОТГ, залучення молоді до участі у всіх сферах розвитку об’єднаної територіальної громади. 

Склад молодіжної ради буде сформовано на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі Молодіжної ради. Кількісний склад Молодіжної ради  визначено Положенням про Молодіжну раду – 20 осіб  на строк у два роки.

До складу Молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років, що навчаються чи ведуть свою діяльність та проживають на території Оратівської селищної ОТГ.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи кандидатом у члени Молодіжної ради подається заява. До заяви додається біографічна довідка.

 

Документи приймаються головою ініціативної групи Богданою Тодоровською  до 20 березня 2020 року включно (крім вихідних та святкових днів) за адресою: Оратівський селищний будинок культури вул. Паркова, 12, смт Оратів,  з 9.00 до 16.00 год. Контактний телефон 0979142049

 

Рішення 34 сесії 8 скликання від 20.02.2020 "Про створення Молодіжної ради при Оратівській селищній раді"

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь