Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення до Дня Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2020 09:41
Кількість переглядів: 170

 

ШАНОВНІ  жителі

Оратівської селищної обєднаної  територіальної громади!

 

Український народ 20-21 лютого вшановує річницю трагічних подій на Майдані,  героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності. У 2014 році  найактивніші представники України відстоювали право всіх нас жити у вільній  державі,  відчувати себе громадянами, а не сірою масою. Люди різного віку, професій, віросповідань, з різних куточків України, в тому числі мешканці нашої громади, боролися з режимом Януковича, йшли під кулі снайперів, прикриваючись лише дерев’яними щитами, не за свої особисті інтереси, а за краще майбутнє для своїх дітей, своїх сімей, своєї держави.  Ми всі в боргу перед цими людьми, і тими, хто вцілів, і тими, хто у  героїчних рядах Небесної Сотні  та спостерігає за нами з небес. Дуже хочемо вірити, що їхні смерті не були марними, що ціною їхнього життя стане кращою Україна. Знаємо, що український народ після Революції  Гідності став іншим і вже ніколи не буде терпіти неправди та несправедливості.

 

        20 лютого о 11.00 год.  на центральній площі селища Оратів під час мітингу-реквієму, приуроченому 6-ій річниці пам’яті Героїв Небесної Сотні, проходитиме Всеукраїнська тиха акція «Ангели пам’яті».   

    Об’єднаймося та долучімося до акції пам’яті, згадаймо  у ці дні Героїв Небесної Сотні. Вічна пам’ять їм, вічна шана їхнім сім’ям і близьким.  Миру і процвітання нашій державі!

Слава Україні!

 

Оратівський селищний голова     

Ігор Барський

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь