Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Креативні індустрії – шлях до створення унікальної ідентичності кожної громади», – Владислав Скальський

Дата: 10.02.2020 13:59
Кількість переглядів: 161

 

7 лютого, голова  Оратівської селищної ради  Ігор Барський прийняв участь на розширеній колегії Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації за участі голови обласної державної адміністрації Скальського В.В.

Презентація карти пріоритетів діяльності Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації на 2020 рік, відбулась на державному підприємстві «Електричні системи» .

Перед початком роботи, учасники засідання оглянули виробничі площі підприємства, а також ознайомились із технологіями виробництва.

Відповідаючи на запитання присутніх, що стосувалися переважно ролі об’єднаних територіальних громад в трансформаційних процесах соціально-економічного життя країни, голова облдержадміністрації зазначив: «Системного інвестора цікавить і демографічна ситуація, і наявність кваліфікованого персоналу, без складної логістики, і, а відтак, наявність людського ресурсу, ланцюжок постачання робочої сили і розвиненість соціальної інфраструктури. Особливо важливим в цьому контексті є надання якісних освітніх послуг через опорні школи. Безумовно, кваліфікація персоналу – це ключовий фактор, але не менш важливою є якість соціального життя – тієї частини життя ваших працівників, яка знаходиться поза роботою. Інакше інвестору доведеться постійно нарощувати соціальний пакет, аби компенсувати відсутність тієї чи іншої соціальної інфраструктури на конкретній території.

Креативні індустрії – шлях до створення унікальної ідентичності кожної громади. Сьогодні світ розвивається не через розвиток країн, а завдяки діяльності кожної окремої громади, яка використовує свою унікальність. Я переконаний, що для економіки  області  будуть відкриватись нові  горизонти і  враховуючи те, що країна трансформується, ми зможемо знайти свою унікальність і стати новим регіоном, який будуть відкривати для себе інвестори», резюмував Владислав Скальський.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь