Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначення Дня Соборності України!

Дата: 27.01.2020 09:56
Кількість переглядів: 240

 

Символічно, що завершальним святкуванням трьох великих релігійних свят, які зігріли добром і злагодою наші серця, вселили надію на те, що завтрашній день буде радісним, а Україна вільною і єдиною є День Соборності України. 101 рік тому відбулась визначна подія для всього українського народу – 22 січня 1919 року дві суверенні українські держави — Українська Народна Республіка й Західно-Українська Народна Республіка – об’єдналися в самостійну соборну державу.

Тож з цієї нагоди представники влади,  органів місцевого самоврядування, колективи організацій та установ Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади та її жителі взяли участь в урочистому заході  «Соборна мати Україна, одна на всіх, як оберіг», що проходив в районному Будинку культури.

Селищний голова І.І. Барський, вітаючи присутніх на заході зі святом, у своєму виступі зазначив, що «ми були, є і будемо єдиною самодостатньою нацією, що ми – українці. І найдорожче для кожного з нас – це наші родини, громада, у якій ми живемо. І, передусім, наша Україна, велика, єдина, соборна і вічна».

З нагоди державного свята за поданням селищної ради Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію були нагороджені: Ямкова Надія Володимирівна, секретар Оратівської селищної ради; Вітюк Наталія Людвігівна, заступник директора з виховної роботи загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів смт Оратів Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади; Москалюк Олександр Сергійович,  вчитель інформатики загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів смт Оратів Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади.

 У рамках відзначення Дня Соборності України в загальноосвітній школі смт Оратів та Публічній бібліотеці Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади пройшли  заходи інформаційного, суспільно-політичного, патріотичного характеру,  серед  них: виховні години, історичні години, книжкові виставки, тематичні перегляди літератури. Завершилися заходи живим ланцюгом єднання учнів молодших класів «В єдності сила народу!» та  флешмобом «Ми – українці».

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь