Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новорічно - Різдвяні гуляння у с. Рожичні

Дата: 13.01.2020 16:23
Кількість переглядів: 287

         Рожична – це село, яке викохало та виплекало багато талановитих людей. Саме тому, напевно, в Рожичнянському будинку культури, працює 8 клубних формувань, 4 з яких дитячі, а саме:

  • вокальний гурт «Калинка»;
  • фольклорний дитячий колектив «Калиновий цвіт»;
  • танцювальний колектив «Насолода»;
  • гурток солістів-вокалістів;
  • 4 дорослі клубні формування:
  • народний аматорський фольклорно-етнографічний колектив «Калинове гроно»;
  • вокальний жіночий ансамбль «Надія»;
  • гурток художнього читання;
  • гурток солістів-вокалістів.

 

             Усі ці клубні формування і підготували та організували Новорічне свято, яке за традицією відбулося у сільському будинку культури 31 грудня.

            У святковій програмі «Новорічна Казка» усього взяли участь 37 учасників, 25 з яких - дітки. Усім учасникам свята Дід Мороз та Снігурка роздавали подарунки. Танцювальний колектив «Насолода», а це дітки 6-8-ми років, подарували глядачам свої веселі таночки. Варто зауважити, що колектив утворився лише у жовтні 2019 року, а керівником цього чудового дитячого колективу є Сіромаха Тетяна Олександрівна. Саме завдяки їй дітки так старанно та талановито виступають на святах. Народний аматорський фольклорно-етнографічний колектив «Калинове гроно», який разом з дитячим фольклорним колективом «Калиновий цвіт», усім глядачам заспівали новорічних колядок. Перейняв новорічні вітання жіночий вокальний ансамбль «Надія» зі своєю колядкою «Хай Ісус мале дитя». Талановиті солісти закладу, а саме Щерба Дмитро та Дорош Вікторія не залишились осторонь свята, тому їх новорічні вітання, як завжди зачарували та порадували глядачів.

          Представники наймолодшого покоління, а саме Діловий Владик     (5 р.) та Оксамитний Сашуня (4 р.),  виконали пісню «А сніжок, як пушок», підняли зал на гучні оплески та вигуки браво. Вокальний гурт «Калинка», у складі  якого дівчатка: Ділова Арінка, Паламарчук Лєруся та Дерунець Софійка, (на святі співали Арінка та Лєрочка), подарували всім присутнім свій пісенний номер  про Україну «Я малюю». Гості з сусідньої Оратівки, а це семеро діток, подарували веселі сучасні танцювальні композиції та гумористичні мініатюри.

            Гурток художнього читання у будинку культури займає вагоме значення, бо саме його учасники пишуть історію рідного села, складають гумористичні сценки, навчають дітей патріотичних та ліричних віршів, уривків тощо. Саме співпраця цього гуртка з вокальним колективом «Надією» принесла свій результат під назвою «А у нас на селі», у якому учасники з гумором розповіли, як проходить життя місцевого населення, та подарували глядачам танок. Завершила свято наша солістка Дорош Вікторія  піснею «З Новим роком, Україно».

       Тож від такого свята отримали задоволення, як глядачі, так і учасники художньої самодіяльності.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь