Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Із 95-річчям привітали Марію Олексіївну Булаївську

Дата: 08.01.2020 15:23
Кількість переглядів: 305

8 січня своє гарне 95-річчя святкувала жителька селища Оратів  Марія Олексіївна Булаївська. Нелегкий шлях випав на долю ювілярки: замість дитинства - робота в наймах, страшні роки Голодомору; замість юності – війна, втеча від таборів; у повоєнний час – праця у колгоспній ланці. Разом із чоловіком будували хату,  поралися на городі та у домашньому господарстві,  виховували  трьох діток.  І скрізь  та усьому ця тендітна жінка давала лад, навіть знаходила час вишивати рушники, скатерки та сорочки.  Ніколи вона не була байдужою до життя сільської громади. У певний час перейнялась відновленням церкви, що в Оратові, зорганізовувала людей до будівництва храму.  Звичайно, всього не перерахувати, що пережито та й зроблено Марією Олексіївною, але й на сьогодні вона залишається  доброю  людиною, гарною господинею, хорошою  мамою  і бабусею, завжди радісно  відгукується на допомогу чи на пораду.    

Привітати ювілярку з вагомою датою в її житті завітали Оратівський селищний голова Ігор Барський, заступник селищного голови Галина Колонюк, заступник голови РДА Людмила Волощук, начальник управління праці та соціального захисту РДА Жанна Куліда, голова районної організації ветеранів Ніна Бикова та фольклорний колектив «Берегиня».  Гості відзначили поважний  вік, добросовісну та сумлінну працю Марії Олексіївни, її невтомність та мудрість. Побажали ювілярці при здоров’ї та світлій пам’яті зустріти ще й столітній ювілей.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь