Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Депутати затвердили бюджет та основні програмні документи ОТГ на коротко- та середньостроковий періоди

Дата: 22.12.2019 10:13
Кількість переглядів: 373

Чергова, 32 сесія селищної ради 8 скликання, що відбулась 20 грудня затвердила  основні програмні документи на 2020-2022 роки та  бюджет селищної об’єднаної територіальної громади на  2020 рік, розглянула ще багато інших важливих питань. Всього на розгляд сесії було винесено 20 питання.

Завдяки оприлюдненню проєктів рішень ради на нашому сайті, попередньому розгляді цих питань на засіданнях галузевих постійних комісій ради сесія пройшла організовано і конструктивно.

З основними програмними документами громади на 2020-2022 роки депутатів ради ознайомив заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Янковий М. Г. Він зазначив, що в програмі економічного і соціального розвитку, інших програмах  враховані пропозиції депутатів селищної ради, жителів громади, під виконання запланованих заходів передбачені кошти в місцевому бюджеті об’єднаної територіальної громади. Тому програми є реалістичними до виконання і вони будуть спрямовуватись на комплексний та гармонійний розвиток громади в цілому. Всього депутати розглянули та затвердили 9 селищних програм.

Депутати ради погодились із внесеним на розгляд ради проєктом бюджету селищної ОТГ на 2020 рік. За словами начальника відділу фінансового   обліку, звітності та господарського забезпечення – головного бухгалтера   селищної ради Созди  Г. В. бюджет громади є збалансований і він дозволяє у 2020 році забезпечити фінансування бюджетних організацій та установ, основних заходів спрямованих соціально-економічний, інфраструктурний розвиток. Затверджено бюджет по доходах в сумі 42688,3 тис. грн, такі ж плануються видатки, тобто бюджет буде бездефіцитний. Бюджет розвитку на наступний рік запланований на рівні 2570,5 тис. грн. Під реалізацію місцевих програм закладено 5694,0 тис. грн.

Депутати розглянули також деякі інші питання та прийняли по них рішення, із ними  можна ознайомитись на сайті селищної ради в розділі проєкти рішень ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь