Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Посвята в музиканти

Дата: 09.10.2019 10:39
Кількість переглядів: 900

Вальсом осіннього листя, мереживом хризантем, срібними нитками дощу нагадує нам про себе замріяна пані Осінь. Зачаровує своєю красою і елегантністю, огортає легким, світлим сумом, й водночас оживляє дитячим сміхом. Такої романтичної пори  в усьому світі відзначається Міжнародний День музики.

Щороку концертною програмою зустрічають це свято і в Оратівській дитячій музичній школі . Приємно усвідомлювати, що в цей день ми стаємо причетними до великого масштабного дійства. Адже в усіх куточках світу, в усіх концертних залах звучить музика, об`єднуючи професійних музикантів, аматорів та всіх, хто має відношення до цього прекрасного виду мистецтва.

Цьогоріч  дитяча музична школа прийняла до своєї великої, музичної родини 20 першокласників. Свято силами учнів та викладачів дитячої музичної школи  було проведено цікаво та  змістовно. Для юних музикантів була поставлена музична вистава, звучали класичні твори, сучасні та джазові композиції, народні та естрадні пісні. Діти промовили слова Клятви і були нагороджені  медалями юних музикантів і маленькими подарунками.

Щирими оплесками вихованці дитячої музичної школи вітали гостей свята, селищного голову Барського Ігоря Івановича та начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Оратівської селищної ради Латюк Надію Василівну, які у свою чергу привітали усіх присутніх з Днем музики, викладачів з Днем вчителя і нагородили увесь персонал дитячої музичної школи Подяками Оратівської  селищної ради.

Музика, виконувана дітьми, ніколи і нікого не може залишити байдужим, адже дитяча творчість – це особливе сприйняття навколишнього світу, щире і безпосереднє. Тож нехай справжня, жива, добра музика не полишає людські серця та допомагає у сьогоденні!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь