Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День дошкілля в Оратівському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко»

Дата: 30.09.2019 11:36
Кількість переглядів: 236

26 вересня 2019 року на базі Оратівського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко» відбувся семінар вихователів закладів дошкільної освіти Оратівського району, за участю голови Оратівської селищної ради Барського І.І., начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Оратівської селищної ради Латюк Н.В., методиста Оратівського районного методичного кабінету з питань освіти Оратівської РДА Лавренюк Т.П. та вихователів Оратівського району з нагоди святкування Всеукраїнського Дня дошкілля.

День дошкілля – це ще одна нагода сказати добрі, гарні слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості.

З вітальним словом виступив Оратівський селищний голова І.Барський наголосивши , що дошкільний вік - особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, це той вік, коли формується особистість і закладаються основи здоров’я, а благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини.

За сумлінну і плідну працю,високий професіоналізм і відданість справі, значний особистий внесок у справу виховання підростаючого покоління та з нагоди Всеукраїнського Дня довкілля кращі працівники  Оратівського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко» були нагороджені грамотами  та подяками.

Урочистості продовжились концертною програмою, під час якої  всіх присутніх порадували танцями, співами, та акторською майстерністю вихованці ЗДО (ясла-садок) «Сонечко».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь