Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Тобі, єдина Україно, натхнення, творчість та любов!»

Дата: 27.08.2019 09:16
Кількість переглядів: 285

Під таким гаслом пройшли святкування 28 річниці Незалежності України в смт Оратів. До цієї події готувались всі  й заздалегідь. Організатори та організаційний комітет свята здається продумали все і це безперечно дало позитивний результат. Свято пройшло організовано, змістовно, цікаво та весело. Як і було анонсовано раніше урочистості, святковий концерт пройшли на стадіоні смт Оратів, який до 24 серпня помітно оновився. Сотні людей із селища та сільських населених пунктів, здебільшого у вишиванках, заповнили спортивний стадіон.   

Урочито, під Державний гімн на стадіоні було піднято державний прапор України.

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять воїнів, що загинули за Незалежність України.

Із вітаннями до учасників святкових заходів звернулися голова районної державної адміністрації Олег Чугункін, голова районної ради Галина Лошак, Оратівський селищний голова Ігор Барський.    

Кращих службовців, виробничників, громадських активістів, військових було нагороджено почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради.

Виступи учасників художньої самодіяльності ОТГ, району, прекрасного дуету із м. Вінниці «Коханий, кохана», відомої  в області кавер-групи «GRANGE BAND» не залишили нікого байдужим. Під відомі українські  та зарубіжні пісні, веселі музичні мелодії на стадіоні танцювали майже всі.

Цікава розважальна програма, численні атракціони, виставки картин, декоративно-ужиткового мистецтва, фотосвітлин, майстер-класи гуртківців селищного Будинку культури їх особисті вироби не залишили нікого байдужими і додавали лише позитив і масу чудових вражень.

А ще у цей день безкоштовно пригощали всіх бажаючих пиріжками, пловом, рибною юшкою.

Оратівська селищна рада щиро дякує всім хто долучився до святкування Дня Незалежності України  – працівникам культури, освіти, фізичної культури і спорту, працівникам органів місцевого самоврядування, державної виконавчої влади, правоохоронних органів, торгівлі. Особлива подяка спонсорам свята – керівникам сільгоспформувань: Олександру Шевчуку, Сергію Волкотрубу, Віктору Мартинюку, Івану Андрущаку, Володимиру Кузьменку, Миколі Пашковському, Костянтину Молошному, Івану Любарському, Петру Картовому, Віктору Гроху; приватним підприємцям – Віталію Кириленку, Станіславу Бурлаці, Анатолію Крижанівському, Тетяні Сулимі, Андрію Педоричу та іншим. Завдяки їх фінансовій підтримці та коштам  із місцевого бюджету селищної ради у цей святковий день діти могли безкоштовно гратись і розважатись на атракціонах, а дорослі послухати виступи відомого дуету «Коханий, кохана», кавер-групи «GRANGE BAND» і потім ще й потанцювати на святковій дискотеці.

 З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ТЕБЕ УКРАЇНО!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 


 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь