Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання Оратівського селищного голови з Днем молоді

Дата: 27.06.2019 09:29
Кількість переглядів: 541

 

 Щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

Ми пишаємося  нашою молоддю, їх досягненнями в різних напрямках професійної діяльності. Сучасні і освічені, вони – творці сьогодення та майбутнього, їх енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці, на виробництві, у спорті та мистецтві, щоденною працею будують майбутнє нашого району, країни, адже саме вони є  незамінною опорою та фундаментом на шляху розквіту й процвітання України.

Ми гордимося спортивними здобутками наших спортсменів, зокрема Давиденка  Петра  Олексійовича,  який є срібним призером Чемпіонату Європи з бойового самбо, багаторазовим чемпіоном України, володарем Кубка України, Клапші Олександра Валерійовича –  чемпіона України з самбо, майстра спорту з боротьби самбо, Галушки Владислава Генадійовича – переможця всеукраїнського турніру з самбо, багаторазового призера чемпіонату України з боротьби самбо, кандидата в майстри спорту.

Ми вдячні за героїзм, відвагу, самовідданість нашим героям, учасникам антитерористичної операції на сході країни, які ціною власного життя та здоров’я  стоять на сторожі нашого мирного сьогодення, захищають  рубежі та територіальну цілісність нашої країни.

Шановна молодь Оратівщини! Прийміть найщиріші вітання із Днем молоді – святом оптимізму, енергії та світлих надій. У ваших долонях весь світ, перед вами тисячі доріг. Кожен з вас може вибрати свою. І не обов’язково стати кимось дуже популярним і знаменитим. Але обов’язково, щоб кожен з вас, став людиною, людиною з великої літери, яка вміє цінувати вічні цінності, такі, як доброта, совість, любов, честь і гідність.

Саме молодь «завтра» візьме на себе відповідальність за наш край, нашу Батьківщину, її подальший розвиток, за долю старшого покоління.

Тож будьте здорові і щасливі! Нехай  невичерпними будуть ваш оптимізм, творча енергія, віра в добро та удачу! Нехай прекрасні роки молодості дадуть вам заряд позитивної енергії, подарують вірних друзів.

Бажаю вам успіхів, ясних цілей і завзятості в отриманні знань, активної життєвої позиції, затребуваності і самореалізації.

Залишайтеся молодими, любіть життя! Прагніть до нових перемог і звершень.

Користуючись нагодою від імені  організаційного комітету Оратівської селищної ради запрошую всіх молодих душею на святкову дискотеку Оpen.Air  за участю популярних діджеїв м.Вінниці, яка відбудеться 29 червня  о 21.00 у центральному парку селища. Зі святом!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь