Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання з Днем Конституції України

Дата: 27.06.2019 09:17
Кількість переглядів: 335

Шановна громадо!

 

Вітаю вас з Днем Конституції України! Одним з найважливіших державних свят нашого народу!

Конституція України врахувала історичний досвід нашого народу і кращі світові традиції. За роки, що минають  з часу прийняття Верховною Радою України Основного Закону нашої держави, Конституція стала не просто головним правовим документом, у ній відображені демократичні засади організації держави, політичні та економічні свободи українців, висловлюється суверенна воля  громадян.

Головний принцип Конституції – служіння суспільству. Її мета – розбудова правової демократичної держави.

Ми всі усвідомлюємо, що демократичний розвиток ніколи не був легким, тож треба набратися терпіння та віри у те, що невдовзі ми будемо жити у зовсім іншій країні, яку з гордістю називатимемо конституційно розвиненою та правовою державою.

Сьогодні, у ці важкі часи Україна проходить надзвичайно важке, напевно, найтяжче за всю свою історію випробування – на єдність і територіальну цілісність і це вимагає від нас  перетворити зміст на результат. Усім нам потрібні підвищена відповідальність, самовіддана праця, консолідація всіх здорових сил заради однієї мети – процвітання України, як  цивілізованої європейської держави.

В переддень цього великого для українського народу свята ми маємо пам’ятати, що Основний Закон - один для всіх. Шануймо його, пам'ятаючи, що Україна починається з кожного з нас. І тільки нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку людини, де пануватимуть гуманізм, демократія, верховенство права і справедливість.

Користуючись нагодою хочу привітати наших колег – державних службовців із їх професійним святом. Нелегка і інколи невдячна ця робота, але вона так необхідна для нашої держави, нашого народу.

Шановні друзі, від себе особисто, селищної об’єднаної територіальної громади та її представницьких органів хочу щиро привітати Вас із святом – Днем Конституції, побажати Вам та вашим рідним, близьким міцного здоров’я, наснаги у вирішенні всіх питань, і щоб Українська  Конституція завжди була на сторожі наших прав, свобод та інтересів.

Зі святом Вас! Слава Україні!

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь