Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Незабаром Угарове з’єднається із Каленівкою оновленою дорогою

Дата: 21.06.2019 16:41
Кількість переглядів: 321

Послідовна робота, започаткована ще у 2017 році та  спрямована на розвиток інфраструктури селищної об’єднаної  територіальної громади сьогодні впроваджується селищною радою у чергових соціальних проектах.  В пріоритетах селищної ради, визначених Стратегічним планом розвитку Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2018-2025 роки є сільські дороги, оскільки транспортна інфраструктура цих населених пунктів  потребує серйозного оновлення. Упродовж 2017-2018 років на всій території селищної об’єднаної територіальної громади виконано ремонтних робіт на дорогах комунальної та державної власності на більш ніж 13 млн. грн., в середньому – 6,5  млн. грн. на рік.  

Суттєву допомогу для покращення інфраструктури населених пунктів об’єднаних територіальних громад  надає держава у вигляді так званих інфраструктурних субвенції. Упродовж 2017-2019 років Оратівська селищна рада отримала  2972,1 тис. грн. такої субвенції.

У 2017 році за рахунок коштів субвенції  здійснювався  капітальний ремонт віддаленої групи дошкільного закладу «Сонечко» смт Оратів в с. Рожична, та придбано трактор для комунального підприємства «Оратівкомунсервіс».

Упродовж 2018-2019 років  інфраструктурна субвенція спрямовується виключно на ремонт сільських доріг, торік у с. Оратівка, цього року в Угарівському старостинському округу – на капітальний ремонт  дороги від с. Каленіка до с. Угарове. Роботи вже розпочались, здійснено вирівнювання дорожнього полотна, завозиться та розправляється щебінь. Всього за проектом передбачається відремонтувати понад 900 погонних метрів дорожнього покриття та дамбу, що з’єднує два населені пункти й дає можливість покращити сполучення між ними. Сьогодні на об’єкті працює потужна будівельна техніка, якісно, з дотриманням проектно-кошторисної документації виконуються ремонтні роботи. Вартість ремонту дороги та дамби  за  ПКД становить 1211,6 тис. грн., із яких 800,2 тис. грн. буде використано із інфраструктурної субвенції з державного бюджету, решту профінансуємо із власних надходжень.

Ось так, завдяки реформі із  децентралізації, залучаючи додаткові фінансові ресурси покращуємо рівень життя населення селищної об’єднаної територіальної громади. І таких важливих проектів попереду ще дуже і дуже багато…

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь