Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перший випускний «Прощавай, садок дитячий!»

Дата: 04.06.2019 13:40
Кількість переглядів: 310

         Випуск із дитячого садочка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства.

      31 травня гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком вихованців віддаленої групи Оратівського закладу дошкільної освіти ясла-садок «Сонечко» у селі Рожична. Випускники, які  урочисто вий­шли на яскраво прикрашене подвір’я садочка, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сук­нях, а один-єдиний хлопчик був,  як справжній кавалер. Цього дня ними пишалися всі:  і батьки, і гості, і колектив дитячого садка.

     На свято з привітаннями  завітали Оратівський селищний голова Ігор Барський та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Оратівської селищної ради  Надія Латюк, які  побажали малечі бути гарними і чемними дітьми для своїх батьків, а батькам - здоров’я, терпіння та гордості за свою малечу.

      Зусиллями вихователів було  організовано цікаве та змістовне свято, яке запам'ятається малечі надовго та залишить добрі спогади про час перебування у садочку. Під час свята маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців.

Вихователі, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ перших своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі.

   …Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

   

   

 

   

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь