Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Обдаровані діти – гордість Оратівщини»

Дата: 24.05.2019 13:32
Кількість переглядів: 404

Освітній заклад сьогодні – це не місце, де готують до життя, це місце, де дитина уже має жити повноцінним життям, усвідомлювати, наскільки вона потрібна і що без неї її родина, її школа, її громада не можуть обійтися.                                                                                                 

Пріоритетом функціонування селищної ради, виконавчого органу селищної ради – відділу освіти, культури, молоді стала турбота про школу, про освіту, бо саме такий напрям і є турботою про майбутнє рідного краю.                                                                                         

22 травня  в приміщенні районного будинку культури зібралися талановиті діти Оратівщини, зокрема і діти нашої громади на  свято «Обдаровані діти – гордість Оратівщини». 

Залишивши усі турботи, селищний голова І. Барський та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Н. Латюк  поспішили  на урочистості і приєдналися до  привітання дітей з їхніми першими перемогами на користь громади. У своїх виступах вони  висловили гордість за талановите молоде покоління, досягнуті ними результати, подякували їм за здобутки, а вчителям  за підтримку юних дарувань.  Бажали й надалі впевнено йти до поставленої мети, вірити в себе, у свою мрію і прославляти свою школу, свій край, свою державу. 

Результати призерів районного та обласного етапів Всеукраїнських предметних олімпіад, XVIII Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика, VII Всеукраїнського мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка викликали почуття гордості за вчителів та учнів ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Оратів, які вибороли  44 призових місць.                                                                       

Урочистою і водночас хвилюючою була церемонія нагородження призерів. Крім дипломів школярі ще й отримали грошові винагороди – відповідно із здобутими першим, другим і третім місцями. А оскільки обдаровані діти обдаровані у всьому, то і дипломів заробили по два, три, чотири і навіть 8, як  от наприклад учениця 10-Б  класу Інна  Олофінська.       

Шановні вчителі та учні! Щиро зичимо вам впевненості, оптимізму, віри в себе і в свої сили, можливості розкрити свої таланти. Пірнайте в найтемніші глибини і злітайте до небачених висот. Нехай щороку поповнюється наша громада талановитими дітьми.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь