Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Депутати внесли зміни до бюджету ОТГ

Дата: 21.05.2019 09:41
Кількість переглядів: 259

Позачергова, 24 сесія Оратівської селищної ради 8 скликання відбулась 20 травня 2019 року. Необхідність її проведення була пов’язана із потребою внесення змін до місцевого бюджету Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік. Такі зміни були одноголосно підтримані депутатам селищної ради, і це дає  можливість спрямувати видатки бюджету ОТГ  на вирішення соціальних, освітніх, культурних та інших важливих питань громади.

Зокрема, 11524 грн. спрямовано на збільшення фонду оплати праці для дошкільного навчального закладу,  3450 грн. буде виділено для виплати грошової винагороди учням ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Оратів, які стали призерами районного та обласного етапів Всеукраїнських олімпіад та конкурсів, 10000 грн.  у вигляді субвенції буде перераховано до районного бюджету на виконання районної програми «Майбутнє Оратівщини – в збереженні здоровя громадян». Ці кошти підуть на  придбання інсуліну.

Оратівська селищна рада взяла на себе фінансування частини  витрат пов’язаних із проведенням у смт Оратів районних заходів приурочених відзначенню Дня захисту дітей. Для цього 10000 грн.  будуть спрямовані на оплату розважальних заходів – атракціонів, ігор і т. д. Упродовж 3-х годин цього дня, для дітей розваги будуть безкоштовними.

Найбільша стаття видатків, відповідно до запропонованих змін  стосується освіти. У минулому році ми розпочали капітальний ремонт із впровадження енергозберігаючих технологій ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Оратів (приміщення старших класів). Цей проект буде завершено у нинішньому році. Матимемо оновлену будівлю цього освітнього закладу. Поряд із цим, приміщення початкових класів цієї ж школи потребує аналогічного ремонту. Тому селищною радою було замовлено виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Оратів  (початкових класів). Вона виготовлена та  перебуває на експертизі. Тому рішенням ради було спрямовано 145900 грн. на оплату робіт за розробку ПКД та проведення її експертизи.

Ще 27703 грн. буде спрямовано на оплату проведення експертизи проектно-кошторисної документації на будівництво спортивного комплексу Оратівської ДЮСШ по вул. Паркова, 18 в смт Оратів.

Стосовно двох останніх проектів, а саме, капітального ремонту ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Оратів (початкова школа)  та будівництва спорткомплексу. Нами розроблені інвестиційні проекти та подані до регіональної комісії Вінницької обласної державної адміністрації, яка здійснює попередній відбір проектів, що можуть фінансуватись у 2019 році за кошти державного фонду регіонального розвитку.  Обидва проекти потребують серйозних капіталовкладень, разом це понад 22 млн. грн. і  самотужки їх реалізувати неможливо. Тому велику надію покладаємо на залучення коштів із державного бюджету.

Депутати також розглянули та задовольнили заяви окремих жителів територіальної громади стосовно виділення матеріальної допомоги для лікування.

На цьому позачергова сесія ради завершила свою роботу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь