Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Населені пункти ОТГ стають охайнішими та привабливішими

Дата: 15.05.2019 08:10
Кількість переглядів: 475

 

Одним із пріоритетних напрямків роботи селищної ради є створення комфортних умов проживання населення на відповідній території. Для цього багато робиться – ремонтуємо загальноосвітню школу, заклади культури, медицини, фізичної культури,  оновлюємо дорожнє покриття,  модернізуємо мережі  вуличного освітлення, тощо. Намагаємось зробити селище та сільські населені пункти охайними, чистими, привабливими, безпечними. 

Ось і в цьому році жителі громади, представники трудових колективів райцентру активно включились у двомісячник благоустрою селища. Прибрані прибудинкові території, парк, розчищені узбіччя… і це далеко не повний перелік виконаних робіт. 

Центральна площа селища – це те місце де традиційно проводимо усі селищні та районні урочисті заходи. Із ранньої весни до пізньої осені вона доглянута і квітує. Цього року  на площі висаджені квіти, встановлений елемент вертикального озеленення.

У центрі селища висаджені квіти на клумбах, вони зацвіли. На більшості території селища  викошено бурян.  Біля памятника загиблим воїнам у 2 світовій війні збудовано місце для відпочинку.

Упорядковане місце біля пам’ятного знаку Леві Ешколю, обабіч нього висаджені квіти.

Ці роботи виконувались комунальним підприємством «Оратівкомунсервіс» і фінансувались із селищного бюджету.

Ще одним красивим, цікавим місцем відпочинку і особливо для дітей, є прилегла до  об’єкту ресторанного господарства  «Каріне» територія.  Вимощена площа, висаджені квіти, дерева, встановлені зручні лавки для сидіння  і … збудований фонтан  додали нашому селищу певного шарму.  Ці роботи виконані за рахунок коштів  приватного підприємця Сергія Сапожніка. Позитивний приклад для наслідування іншими підприємцями.  Наразі це місце відкрите для всіх.

Селищна рада щиро дякує жителям селища, нашому комунальному підприємству, трудовим колективам, приватним підприємцям, усім  для кого зовнішній вигляд селища є небайдужим і хто прикладає власні зусилля для наведення чистоти і порядку.

І водночас, селищна рада закликає всіх жителів селища та інших населених пунктів нашої громади бережливо ставитись до комунального майна. Не псуйте, те що зроблено для вас. На останній світлині, Оратівський селищний голова Ігор Барський  наочно демонструє кимось розбиту  плитку на квітнику центральної площі селища. Пам’ятайте, що  всі роботи у селищі, інших населених пунктах  робляться за кошти платників податку нашої територіальної громади. Будемо раді, якщо кожний зокрема і всі в цілому будуть слідкувати за дотриманням правил благоустрою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь