Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Є що сказати…, є що показати….

Дата: 15.04.2019 14:45
Кількість переглядів: 337

12 квітня 2019 року, у районному Будинку культури відбулись збори громадян смт Оратів та с. Прибережне. Про роботу за минулий рік звітував Оратівський селищний голова Ігор Барський.

Перед звітом селищного голови присутні подивились відеоролик «Вінниччина –2018. Є що сказати». Дійсно, на Вінниччині у минулому році відбулись разючі зміни у всіх сферах життя, Вінниччині є що сказати, Вінниччині є що показати. З позитивним настроєм від переглянутого відеоролика зібрання перейшло до заслуховування звіту селищного голови. Про діяльність ради та її виконавчих органів, про виконання бюджету громади та селищних галузевих програм, про реалізацію проектів розвитку громади та залучені для цього фінансові ресурси селищного бюджету та інших донорів, про конкретні об’єкти комунальної власності, що введені в дію чи піддавались ремонту та ще багато про що говорив І. Барський. На екран, що був встановлений на сцені РБК демонструвались слайди. Вони яскраво підтверджували  достовірність сказаного  і демонстрували для мешканців громади, які зміни відбулись у межах селищної об’єднаної територіальної громади. Упродовж  1 години жителі громади з увагою слухали звіт селищного голови і своїми схвальними оплесками позитивно оцінили зроблене.

Зі словами подяки на адресу селищного голови, селищної ради та своїми пропозиціями щодо окремих питань розвитку громади виступили голова Оратівської райдержадміністрації Олег Чугункін,  жителі громади Ніна Бикова, Тетяна Ліванська, Лариса  Гнідунець.

По звіту Оратівського селищного голови було прийнято рішення.

На зборах громадян було заслухано інформацію дільничного інспектора  Оратівського відділення поліції Гайсинського відділу поліції ГУНП у Вінницькій області Віталія Поліщученкапро дотриманню на території ОТГ порядку та законності.

По завершенню зібрання були проведені громадські слухання щодо ставок оподаткування фізичних і юридичних осіб. Інформацію із цього питання зробила начальник відділу фінансового обліку, звітності та господарського забезпечення селищної радиГалина Созда. Громадськими слуханнями прийнято рішення рекомендувати селищній раді затвердити запропоновані ставки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь