Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підведені підсумки з розвитку фізичної культури і спорту в 2018 році

Дата: 25.02.2019 10:52
Кількість переглядів: 314

22 лютого 2019 року, в приміщенні обласної державної адміністрації, відбулась колегія управління фізичної культури та  спорту Вінницької обласної державної адміністрації за підсумками роботи в 2018 році.  На початку роботи колегії всім учасникам, а це кращі спортсмени області, ветерани спорту, представники місцевих державних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад представили відеоролик «Вінниччина  – 2018. Є що сказати!» та «Вінниччина спортивна». Відеоролики яскраво продемонстрували досягнення Вінниччини у соціальному-економічному та культурному розвитку, розвитку фізичної культури та спорту. Ці досягнення вражають, Вінниччині та вінничанам є чим пишатись, є що сказати, є що показати. 

Заступник голови обласної державної адміністрації  Олександр Крученюк,  заступник голови обласної ради Михайло Кременюк, голова постійної комісії обласної ради з питань освіти, культури, сім’ї та  молоді, спорту і туризму, духовності та історичної спадщини Людмила Станіславенко, які приймали участь у колегії, вручили кращим спортсменам та тренерам області  спортивну екіпіровку, призи, грамоти, грошові винагороди.  Окремі спортсмени отримали посвідчення «Заслужений тренер України», «Майстер спорту України міжнародного класу», «Майстер спорту України».

Управлінням фізичної культури та  спорту облдержадміністрації визначені рейтингові показники з фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи за 2018 рік  окремо серед міських,  селищних, сільських об’єднаних територіальних громад.

У загальному рейтингу серед селищних об’єднаних територіальних громад Оратівська ОТГ посіла 2 місце, поступившисьТомашпільській ОТГ і обігнавши на 1 сходинку Дашівську ОТГ. За високі досягнення  з розвитку фізичної культури і спорту Олександр Крученюк,  Михайло Кременюк, Людмила Станіславенко вручили селищній раді Диплом та грамоту управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації. Такою ж грамотою нагороджено Оратівського селищного голову Ігоря Барського.

Ми щиро вдячні за високу оцінку роботи нашої територіальної громади і будемо й надалі робити все необхідне аби розвивати матеріально-технічну базу та інфраструктуру фізичної культури та спорту, добиватись кращих результатів на обласних, міжрегіональних та республіканських змаганнях та іграх. Ми також щиро вдячні вчителям фізичної культури, тренерам ДЮСШ, фізкультурникам, спортсменам, які достойно представляють нашу громаду, район на цих  змаганнях із різних видів спорту.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь