Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадські слухання схвалили детальний план забудови території

Дата: 04.12.2018 15:06
Кількість переглядів: 329

Громадські слухання схвалили детальний план забудови території і цим самим зробили ще один важливий крок до соціально-економічного розвитку смт Оратів та Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади. На порядок денний громадських слухань, що відбулись сьогодні в районному Будинку культури, виносилось питання щодо обговорення детального плану території  по вул. Героїв Майдану, 1 А  в смт Оратів. За зазначеною юридичною адресою (колишня територія місцевого АТП) замовником планується збудувати автозаправну станцію, авто газозаправний пункт, станцію технічного обслуговування з мийкою автомобілів, адміністративно-побутову будівлю.

З детальним планом забудови території присутніх ознайомили  головний інженер проекту Грушко В. Д.,  начальник сектору регіонального розвитку містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Василенко В. В., забудовник – приватний підприємець Шевчук В. В.

За задумом проектантів та замовника планується збудувати благоустроєний сучасний сервісний комплекс, у якому будуть створені всі умови для обслуговування легкових та вантажних автомобілів, а для водії – відповідні умови для відпочинку.

Оратівська селищна рада своїми рішеннями від 24 квітня та 14 серпня  2018 року підтримала ініціативу місцевого підприємця і надала дозвіл на розроблення детального плану, який був одноголосно схвалений громадськими слуханнями. Попереду його затвердження депутатами селищної ради.

За  словами Шевчука В. В. упродовж 1,5-2 років зазначений об’єкт із сучасною інфраструктурою та сервісом буде введений в дію.

Оратівська селищна рада зацікавлена у реалізації таких та інших перспективних інвестиційних проектів, що спрямовані на розбудову селища, створення нових робочих місць, збільшення надходженнях до бюджету територіальної громади, посилення конкуренції, яка сприятиме зниженню цін на товари і послуги.

Дякуємо жителям селища, які  взяли участь у роботі громадських слухань та долучились до прийняття важливих рішень. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь