Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На сесії ради прийнято стратегічно-важливі документи

Дата: 15.08.2018 10:10
Кількість переглядів: 468

14 липня  відбулась чергова, 16 сесія селищної ради 8 скликання.  На її розгляд було винесено надзвичайно важливі питання, завдячуючи організованій та конструктивній роботі депутатів рішення по них були прийняті.

Першочергово депутати розглянули питання щодо внесення змін до бюджету селищної ради на 2018 рік. Винесення цього питання на порядок денний було обумовлене перевиконанням дохідної частини селищного бюджету за підсумками 7 місяців. Враховуючи це, було збільшено доходи його загального фонду на 283,9 тис. грн., водночас ці кошти перерозподілені по окремих статтях видатків, зокрема, на  впровадження системи вуличного відеоспостереження в смт Оратів, будівництво мультифункціональних майданчиків контейнерного типу в населених пунктах громади, придбання дитячого ігрового майданчика, одягу для мобільної сцени, мультимедійного обладнання для кабінетів перших класів, тощо.

Своїм рішенням рада передала в господарське відання  комунального підприємства  «Оратівкомунсервіс» дитячий ігровий майданчик, що встановлений по вул. І. Франка, відновлений пам’ятний знак Леві Ешколю.

Депутати затвердили персональний склад та положення про комісію зі страхування у зв’язку із тимчасовою втратою працездатності.

Далі депутати затвердили  статут Оратівської селищної територіальної громади в новій редакції.

Прийнято рішення про символіку смт Оратів. Робоча група селищної ради напрацювала та погодила остаточний варіант ескізів герба та прапора, він був схвалений  громадськими слуханнями, проект отримав позитивний геральдично-вексолологічний висновок Українського Геральдичного Товариства тому депутати ради одноголосно затвердили символіку селища та дозволили її використання як символи Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади та старостинських округів.  Герб селища – це щит увінчаний срібною міською короною, скошений зліва. У верхньому синьому полі – золоте 16-променеве сонце, у нижньому – золотий плуг. Прапор, що складається із 3-х горизонтальних смуг синього, жовтого та зеленого кольорів доповнено зображенням герба, що вказує (ідентифікує) Оратів.

Найбільш зацікавлено депутати ради віднеслись до питання щодо Стратегічного плану розвитку Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2018-2025 роки. Попередньо із цим надзвичайно важливим для громади документом депутати могли ознайомитись на сайті селищної ради. Увесь процес його розробки  був відкритим, тому всі бажаючі могли до цього долучитись, він пройшов громадське обговорення в громаді 24 липня 2018 року і схвалений до затвердження радою, що й було зроблено.

Рада затвердила ряд Положень, зокрема,  про Центр надання адміністративних послуг, про громадські слухання.

Рішенням ради надано дозвіл на списання  з балансу КП «Оратівкомунсервіс» основних фондів на суму 19 тис. грн.

Депутати розглянули ряд питань, що стосувались освітньої та культурної сфери. Зокрема, прийнято рішення: про щоденну трансляцію в закладах загальної середньої освіти ОТГ, перед початком першого уроку, Державного Гімну України; про зміни структури та штатної чисельності ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Оратів, закладів культури; про передачу в господарське відання відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради книжкового фонду Рожичнянської та Угарівської сільських бібліотек.

На завершення сесії було прийнято  декілька рішень стосовно виділення окремим жителям громади матеріальної допомоги та земельних питань.

Із проектами рішень 16 сесії селищної ради можна ознайомитись на нашому офіційному сайті.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь