Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сесія ради

Дата: 21.06.2018 09:55
Кількість переглядів: 358

15 сесія Оратівської селищної ради 8 скликання відбулась 19 червня. До порядку денного було внесено 17 питань тому депутатам довелось добре попрацювати  аби їх прийняти.

Ще у минулому році депутати селищної ради ініціювали перед районною радою питання про передачу до комунальної власності селищної об’єднаної територіальної громади Будинку дитячої творчості, музичної та дитячо-юнацької спортивної шкіл. У травні цього року, 30 сесія районної ради таке рішення прийняла і рішенням цієї сесії селищної ради зазначені заклади були прийняті у власність ОТГ, одночасно затверджено їх  Статути. 

Підтримали депутати також розроблену виконавчим комітетом ради Програму щодо фінансової підтримки управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації. Ця програма слугуватиме покращенню обслуговування жителів об’єднаної громади через «мобільний соціальний офіс».

Окремим рішенням рада внесла зміни до попереднього рішення «Про бюджет селищної ради на 2018 рік». Зокрема, збільшено доходи загального фонду та відповідно перерозподілено видатки загального і спеціального фондів селищного бюджету на 482,3 тис. грн. За додатково отримані і зараховані до бюджету розвитку громади кошти планується придбати: дитячий ігровий майданчик, лавки для відпочинку, металоконструкцію для вертикального озеленення, одяг для сцени Рожичнянського Будинку культури.

Рішенням ради прийнято до комунальної власності селищної територіальної громади незавершене будівництво двох дев’яти квартирних житлових будинків в смт Оратів, що до цього перебували у власності Міністерства внутрішніх справ України.

На завершення депутати розглянули заяви жителів громади з питань землекористування та надання матеріальної допомоги.

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь