Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Рожичній та Угаровому здійснюється ремонт сільських доріг

Дата: 19.05.2018 09:21
Кількість переглядів: 529

В селищній об’єднаній територіальній громаді проводяться роботи щодо  капітального ремонту доріг із твердим покриттям. По суті це є реалізація  багатьох селищних програм, що депутати ради прийняли на 2018 рік. Зокрема, це програма соціального та економічного розвитку, програма ремонту доріг комунального значення. Останньою, до речі, передбачено і ремонт частини дороги державного значення Р-17, що пролягає в межах селища міського типу Оратів.

У рамках зазначених програм  здійснено поточний ямковий ремонт дорожнього покриття по вул. Героїв Майдану в смт Оратів, проводиться капітальний ремонт дороги  по вулиці Гагаріна в с. Рожична  та окремої ділянки дороги по вул. Молодіжна в   с. Угарове.  Проте, це лише початок.

У планах селищної ради – проведення капітального ремонту доріг у смт Оратів, с. Рожичній,  с. Оратівці, с. Каленівці. Це реальні проекти під які вже розроблені проектно-кошторисні документації. Їх фінансування буде здійснюватись за рахунок селищного бюджету та коштів залучених із інших джерел фінансування.  Два наших проекти, що передбачають ремонт доріг комунальної власності  успішно пройшли регіональний конкурсний відбір і будуть співфінансуватись із державного бюджету. Це понад 1 млн. грн. додатково залучених коштів.

Роботи, що проводились у минулому та проводяться у цьому році, в сільських населених пунктах, не є ілюзорними, вони конкретні, їх бачать жителі населених пунктів і вони щиро дякують за те, що у цих селах починаються позитивні зміни, що вони оновлюються, відроджуються.  Під час перебування на об’єктах будівництва в с. Рожична та с. Угарове до Оратівського селищного голови І. Барського  підходили жителі та щиро дякували  депутатам ради, йому особисто за таку роботу  і водночас ставили питання: « А коли в нас…?».

Ми всі маємо розуміти, що об’єднана громада існує лише 1 рік,  ми об’єдналися у 2016 році. У складі громади сім населених пунктів, їх інфраструктура є настільки слабкою, що вимагає серйозних капіталовкладень. Селищна рада розуміє і  жителі громади мають знати і розуміти, що водночас не можна вирішити  всіх тих проблем, що роками накопичувались  і не вирішувались у цих селах. Це робота не одного дня. Але поступово їх будемо вирішувати, реалізовувати прийняті програми та проекти, що дадуть змогу покращити життя людей.  Це справа часу.

Пройшов лише рік із часу добровільного об’єднання, а зміни відбулись разючі, особливо в сільській місцевості. Їх бачать всі, не помічають лише ті хто цього не хоче робити. Тому закликаємо всіх згуртуватись і разом вирішувати всі проблеми громади. Разом краще…

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь