Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Селищний голова прозвітував про свою роботу

Дата: 14.05.2018 15:31
Кількість переглядів: 629

11 травня 2018 року у районному Будинку культури відбулися збори громадян смт Оратів. До порядку денного було внесено питання щодо звіту Оратівського селищного голови про роботу за минулий рік та стану дотримання законодавства на території громади.

Звіт тривав 50 хвилин, присутні із увагою його слухали та дивились на екран куди демонструвались презентаційні матеріали.

Селищний голова  зазначив, що 2017 рік був першим роком роботи у складі об’єднаної територіальної громади. За цей час вдалось багато чого зробити у плані соціально-економічного розвитку територіальної громади. Найбільше уваги зі сторони селищної ради та її виконавчих органів приділялось  роботі закладів освіти, культури, медицини, благоустрою територій, ремонту соціальних та інфраструктурних об’єктів. Для вирішення цих та інших питань залучались кошти селищного бюджету, який зріс у порівнянні із 2016 роком у 2,3 рази,  державного, обласного бюджетів та позабюджетні фінансові ресурси. У с. Рожична відремонтовано приміщення та відкрито віддалену групи ДНЗ «Сонечко» смт Оратів. Таку ж групу відкрито у с. Угарове. У с. Оратівка  відремонтовано ФАП, у с. Угарове – сільський клуб. До комунальної власності ОТГ було долучено загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів смт Оратів.

У населених пунктах громади відремонтовано майже 16 тис. кв. м. дорожнього покриття, та  більше 1000 п. м. тротуару, реконструйовано 11467 м. мереж вуличного освітлення.  У смт Оратів введено в дію спортивний тренажерний майданчик та розпочато спорудження міні-футбольного поля зі штучним покриттям.

Чималу частину коштів селищного бюджету було спрямовано на зміцнення матеріально-технічної бази комунального підприємства «Оратівкомунсервіс», наведенню в смт Оратів та інших населених пунктах чистоти та порядку, ремонту об’єктів житлово-комунальної сфери.

Вирішення цих та інших питань вдалось досягти за рахунок децентралізації влади і реформам, що відбулись у бюджетній сфері.  

Виступаючі, В. Поліщук, Г. Лошак., А. Опалюк, позитивно оцінили діяльність селищної ради та її органів у звітному році, підкреслили тісний контакт із органами державної виконавчої влади, місцевого самоврядування вищого рівня по вирішенню питань розвитку ОТГ.

По звіту Оратівського селищного голови було прийнято рішення.

На зборах громадян було заслухано інформацію керівництва Оратівського відділення поліції Гайсинського відділу поліції ГУНП у Вінницькій області по дотриманню на території ОТГ порядку та законності.

По завершенню зібрання були проведені громадські слухання по ставках оподаткування фізичних і юридичних осіб та по проекту символіки громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь