Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сесія селищної ради

Дата: 26.04.2018 16:20
Кількість переглядів: 375

У вівторок, 24 квітня 2018 року відбулась 13 сесія селищної ради 8 скликання. У порядку денному зібрання було 10 питань, всі вони стосувалися важливих напрямків роботи ради та її виконавчих органів. 

З метою реалізації селищних програм та проектів щодо соціального розвитку населених пунктів територіальної громади, забезпечення стабільного функціонування закладів освіти, культури  були внесені зміни до бюджету селищної ради, що затверджений рішенням 10 сесії селищної ради від 21 грудня 2017 року.  Зокрема, вільний залишок загального фонду в сумі 258,6 тис. грн. розподілений на благоустрій територій, надання дошкільної та загальної середньої освіти, оздоровлення та відпочинку дітей у пришкільному таборі, придбання путівок для дітей пільгової категорії. Вільний залишок загального фонду селищного бюджету в сумі 696,0 тис. грн. передано до бюджету розвитку спеціального фонду. Зазначені кошти будуть спрямовані на ремонт об’єктів адміністративного призначення, поліпшення дорожньої інфраструктури, закупівлю обладнання,  інвентарю, тощо.

Депутати на сесії ради затвердили ряд середньострокових Програм об’єднаної територіальної громади, зокрема:

     - розвитку культури на 2018-2022 роки. Метою  програми є збереження національної культурної спадщини, підтримка творчої діяльності, реалізація освітніх, культурно-мистецьких заходів для жителів громади… Фінансове забезпечення програми на 5 років має становити 1835 тис. грн.;

     - оздоровлення, відпочинку дітей та молоді на 2018-2022 роки. Заходами цієї Програми передбачено  створення належних умов для відпочинку та оздоровлення зазначеної категорії жителів громади, поліпшення матеріально-технічної  бази закладів, що надають такі послуги.  На фінансування Програми упродовж зазначеного періоду передбачається залучити 455 тис. грн., в тому числі  380 тис. грн. із селищного бюджету.

На пропозицію відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради депутати внесли зміни до рішення 6 сесії селищної ради від 05 жовтня 2017 року «Про групу Оратівського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко» смт Оратів у селі Угарове» та затвердили структуру і чисельність Оратівського дошкільного навчального закладу.

Відповідно до чинного законодавства,  селищна рада передала в господарське відання комунального підприємства «Оратівкомунсервіс» матеріально-технічні цінності на суму понад 700 тис. грн.

На завершення сесії депутати розглянули та прийняли рішення з питань щодо надання матеріальної допомоги жителям громади та землекористування.

Під час проведення сесії ради депутатів було ознайомлено із ескізами герба та прапора смт Оратів. Рішення щодо символіки громади готується і буде прийнято на одній із наступних сесій ради.

Фото без опису

Фото без опису


 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь