Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадські слухання

Дата: 11.05.2017 11:18
Кількість переглядів: 544

05 травня 2017 року, в районному Будинку культури відбулися громадські слухання з проводу  розробки Детального плану забудови земельної ділянки під будівництво автозаправної станції в смт Оратів.  Такий об’єкт планується побудувати по вул. Подільській  (на виїзді із смт Оратів з правої  сторони в напрямку м. Київ). Рішення із цього питання приймалося на загальних зборах громадян селища, що відбулися  31 березня поточного року.

На сьогодні в смт Оратів працює одна автозаправна станція, де реалізуються нафтопродукти.  Часто  водії нарікають, що ціни на пальне є зависокими і альтернативи у виборі немає.  У наших найближчих сусідів, де реалізацію нафтопродуктів здійснюють декілька АЗС під різними торговими марками  такий вибір є.  Тому це стало одним із головних аргументів при вирішенні питання щодо будівництво АЗС у смт Оратів.

На громадських слуханнях був  представлений план забудови земельної ділянки. Для розміщення АЗС,  інших допоміжних та сервісних споруд планується відвести земельну ділянку площею 0,3356 га .

Присутні учасники громадських слухань одноголосно прийняли рішення про визнання Детального плану  забудови  території  земельної ділянки загальною площею 0,3356 га, в тому числі 0,255 га під забудову, для будівництва АЗС по вул. Подільська в смт Оратів Вінницької області таким, що відповідає вимогам чинного містобудівного законодавства, іншим нормативно-правовим документам та подати його на розгляд архітектурно-будівельної ради при Департаменті будівництва, містобудування та архітектури Вінницької облдержадміністрації

Рішення з цього питання прийнято одноголосно.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь